Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ξεχωριστό 3ήμερο στο Καρπενήσι! 129€ από 190€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό, στο Anerada Boutique Hotel στο Καρπενήσι

Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €129
Αρχική Τιμή: € 190

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΠΑΣΧΑ στα Μέθανα!! 105€ για 4ήμερες διακοπές (3 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων με Late Check out από Μ.Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα, στο Boutique Studios στα Μέθανα Τροιζηνίας!

Μέθανα
Τιμή Προσφοράς:  €105
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ALL INCLUSIVE ΠΡΟΣΦΟΡΑ διακοπών για το ΠΑΣΧΑ στο 5 αστέρων Barcelo Hydra Beach, στην Ερμιόνη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 592€ από 804€ (Έκπτωση 26%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Με 509€!

Barcelo Hydra Beach!
Τιμή Προσφοράς:  €592
Αρχική Τιμή: € 804

ΕΛΗΞΕ

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ταξιδέψτε στην Πάρο και στην Σαντορίνη με 300€ για ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 ενήλικες και ένα αυτοκίνητο με επιστροφή με ταχύπλοο σε διακεκριμένη θέση!

Πάρος, Σαντορίνη
Τιμή Προσφοράς: 
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ με ακτοπλοϊκά για διακοπές το Πάσχα στην Πάρο! 490€ για 4ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, με πλήρη διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο) και ΔΩΡΟ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους 2 ενήλικες και το αυτοκίνητο με επιστροφή!

Πάρος
Τιμή Προσφοράς:  €490
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ξενοδοχείο το Πάσχα στην Εύβοια. 199€ για 4ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για την περίοδο του Πάσχα, στο Delfini Hotel στα Νέα Στύρα στην Εύβοια, για 2 ενήλικες και παιδί, με ημιδιατροφή (πρωινό και γεύμα ή δείπνο). Περιλαμβάνονται το Αναστάσιμο γεύμα και το πασχαλιάτικο τραπέζι!

Εύβοια
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement