Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για εορτές στα Χάνια Πηλίου! Χριστούγεννα–Πρωτοχρονιά-Φωτα!175€ για ένα 4 ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων, με πρωινό στο Χάνι του Ζήση που βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου! Χωμένο κυριολεκτικά μέσα στο δάσος από οξείες, σε μια πλαγία του βουνού των Κένταυρων, και πανοραμική θέα τόσο του παγασητικού κόλπου όσο και των κορυφών του Πηλίου.

Πήλιο
Τιμή Προσφοράς:  €175
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Φώτα στα Χανιά Κρήτης στο Apartments Chania με 40€ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο studio για 2 ενήλικες! Παρέχεται early check-in / late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Χανιά
Τιμή Προσφοράς:  €40
Αρχική Τιμή: € 80

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Χριστούγεννα 2016 και Πρωτοχρονιά - Φώτα 2017 στην Κόνιτσα Ιωαννίνων στο Grand Hotel Dentro με 49€ ανά διανυκτέρευση για Παρασκευή και Σάββατο με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο ή με 69€ σε mini Suite με τζάκι για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών! Παρέχεται late check-out στις 16:00 και έκπτωση 20% στην οικογενειακή ταβέρνα "Δέντρο" της ίδιας ιδιοκτησίας λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο!

Κόνιτσα Ιωαννίνων
Τιμή Προσφοράς:από  €45
Αρχική Τιμή: € 90

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διαμονή στα πανέμορφα Τζουμέρκα (Κωστήτσι) μόλις 20' από τα Ιωάννινα στο Hotel Princess Lanassa με 58€ ανά διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών με πρωινό ή 78€ με Ημιδιατροφή (περιλαμβάνει πρωινό και γεύμα ή δείπνο) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών! Ειδικά πακέτα (κατόπιν χρέωσης) με μασάζ στο χώρο χαλάρωσης και ευεξίας (mini γυμναστήριο, jacuzzi, χαμάμ και σάουνα)!

Τζουμέρκα
Τιμή Προσφοράς:  €58
Αρχική Τιμή: € 116

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Φώτα στην Ερμιόνη Αργολίδας με 130€ ανά διανυκτέρευση σε πλήρως εξοπλισμένη κατοικία - μεζονέτα με θέα θάλασσα για έως 6 άτομα! Παρέχεται late check-out!

 Ερμιόνη Αργολίδας
Τιμή Προσφοράς:  €130
Αρχική Τιμή: € 260

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ στo Πόρτο Χέλι στο Long View Resort Hammam & Spa με 98€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε standard δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες ή με 118€ σε Mεζονέτα-Σοφίτα 30 τ.μ. που διαθέτει τζάκι με βιοκαύσιμο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Παρέχεται early check-in / late check-out!

Πόρτο Χέλι!
Τιμή Προσφοράς:  €98
Αρχική Τιμή: € 196

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ! Σε συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών με 72€ ανά διανυκτέρευση με βασικά είδη πρωινού σε πλήρως εξοπλισμένο στούντιο 45 τ.μ. με Τζάκι και Ξύλα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών! Παρέχεται early check-in / late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Ορεινή Κορινθία
Τιμή Προσφοράς:  €72
Αρχική Τιμή: € 144

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΔΡΟΜΗΣ! Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Φώτα στη Νάουσα με 70€ ανά διανυκτέρευση με πιστοποιημένο Ελληνικό πρωινό a la carte με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Παρέχεται early check-in / late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Γιορτές στην Νάουσα 
Τιμή Προσφοράς:  €70
Αρχική Τιμή: € 140

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement