Λάβε μέρος!

Εορταστική Ρώμη Δεκέμβριο & Ιανουάριο !! Από 145€ το άτομο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στην γιορτινή Ρώμη, με απευθείας πτήσεις με Ryanair ή Alitalia, αναχώρηση πρωί και επιστροφή βράδυ, όλους τους φόρους των αεροδρομίων και διαμονή σε ξενοδοχείο 3* στο κέντρο της πόλης, σε Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, αν κλείσετε ΤΩΡΑ το ταξίδι σας από το αεροδρόμιο της Αθήνας!!

Ρώμη
Τιμή Προσφοράς: από €145
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα ΚΑΙ Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Afkos Grammos Boutique Hotel Resort, στο Νεστόριο Καστοριάς! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 378€ από 756€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρεται Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική!

Καστοριά
Τιμή Προσφοράς:  €378
Αρχική Τιμή: € 756

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στην Χαλκιδική! Υποδεχτείτε το Νέο Έτος…με Υπερπολυτελή Απόδραση 5 Αστέρων, σε Εντυπωσιακό Double Room ή Junior Suite ή Family Room για Δύο Άτομα και με Δυνατότητα έως Δύο Παιδιών έως 12 ετών Δωρεάν (από 30 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου) με Ένα Μοναδικά Ελκυστικό πακέτο Παροχών, με πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Εορταστικό Δείπνο & Εορταστικά Κεράσματα & Δωρεάν Χρήση του Εντυπωσιακού Spa & της Εσωτερικής Πισίνας!

Πρωτοχρονιά PORTO CARRAS
Τιμή Προσφοράς:  €418
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για μαγικά Χριστούγεννα…με Υπερπολυτελή Απόδραση 5 Αστέρων, σε Εντυπωσιακό Double Room ή Junior Suite ή Family Suite για Δύο Άτομα και με Δυνατότητα έως Δύο Παιδιών έως 12 ετών Δωρεάν (από 24 Δεκεμβρίου έως 27 Δεκεμβρίου) με Ένα Μοναδικά μεγάλο πακέτο Παροχών, με πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Εορταστικό Δείπνο & Εορταστικά Κεράσματα & Δωρεάν Χρήση του Εντυπωσιακού Spa & της Εσωτερικής Πισίνας!

Χριστούγεννα στο PORTO CARRAS
Τιμή Προσφοράς:  €398
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ διακοπών Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στα Τρίκαλα στο 4* Aeton Melathron με 480€ για 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες! Δυνατότητα διαμονής περισσότερων ατόμων! Εορταστικό Ρεβεγιόν σε μπουφέ την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική!

Τρίκαλα
Τιμή Προσφοράς:  €480
Αρχική Τιμή: € 960

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement