Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για διακοπές στην ΒΥΤΙΝΑ! 120€ για υπέροχο 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό στο ξενοδοχείο Natura Hotel Vytina στη Βυτίνα. Περιστοιχισμένο από το πλούσιο δάσος του Μαίναλου στην Αρκαδία, έτοιμο να προσφέρει μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή!!

Βυτίνα
Τιμή Προσφοράς:  €120
Αρχική Τιμή: € 180

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για εκδρομή στην Ελάτη Τρικάλων! 78€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό στο παραδοσιακό Ξενοδοχείο Φρετζάτο στην Ελάτη Τρικάλων. Η διαμονή σας στα παραδοσιακά δωμάτια μας, σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας, θα σας μείνει αξέχαστη!!

Ελάτη Τρικάλων!!
Τιμή Προσφοράς:  €78
Αρχική Τιμή: € 130

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Εορταστικό - Χριστουγεννιάτικο Πολυτελές Πακέτο Διαμονής 5* στο Μοντέρνο και Επιβλητικό «Lucy Hotel» στην Καβάλα!4ήμερη Αριστοκρατική Διαμονή σε City View ή Sea View Room με Πλούσιο Αμερικάνικο Πρωινό ή Ημιδιατροφή, Εορταστικό Gala Dinner και Early Check in - Late Check out ... και ετοιμαστείτε για...καλά και Παραμυθένια Χριστούγεννα!!!

Χριστούγεννα στην Καβάλα
Τιμή Προσφοράς:  €369
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για διακοπές ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ στα μαγευτικά ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ! Εορταστική Απόδραση με 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή Δύο ατόμων (και ένα Παιδί έως 5 ετών Δωρεάν) σε Double Room με Τζάκι (για την Περίοδο των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς ή των Φώτων) με Πλούσια Ημιδιατροφή, Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, Παραδοσιακό Γλυκό του Κουταλιού ή Κρασί ή Café για Καλωσόρισμα και Έκπτωση σε Υπαίθριες Δραστηριότητες (Ποδηλασία, Rafting, κ.α), στο Ειδυλλιακό Περιβάλλον του Πετρόχτιστου Ξενοδοχείου «Kamares» στο Μεγαλύτερο Χωριό των Ζαγοροχωρίων και Αγαπημένο Προορισμό των Φυσιολατρών και των Περιπατητών, το Τσεπέλοβο!

Ζαγοροχώρια
Τιμή Προσφοράς:  €179
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΕΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στην ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Πολυτελή Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά 5* για Δύο Άτομα με 4ήμερη ή 5ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room Olympus View ή Sea View με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής, Εορταστικό Gala Δείπνο, Δωρεάν Χρήση Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και Γυμναστηρίου & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out… στο Επιβλητικό «Cavo Olympo Luxury Resort & Spa» στην Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας!

Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €574
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 στo Borovets στη Βουλγαρία, στο 4* Rila Hotel με 430€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις με Πλήρη Διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες! Δωρεάν ποτό κατά την διάρκεια των γευμάτων!

Μπόροβετς!
Τιμή Προσφοράς:  €430
Αρχική Τιμή: € 860

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στην ΞΑΝΘΗ! στο 5* Z Palace & Congress Center με 374€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις με SMART ALL INCLUSIVE (πλήρης διατροφή σε πλούσιο μπουφέ με κρασί και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Προσφέρoνται Εορταστικά Δείπνα την Παραμονή Χριστουγέννων σε πλούσιους μπουφέδες με διασκέδαση από Dj και jazz ακούσματα, συνοδεία σαξόφωνου και τρομπέτας και Ανήμερα Χριστουγέννων διασκέδαση με Dj!! Δείτε και την προσφορά για την Πρωτοχρονιά 2017!

Ξάνθη (Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά)
Τιμή Προσφοράς:  €374
Αρχική Τιμή: € 748

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement