Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα ή Θεοφάνεια στην Κων/πολη (από 239€): Αεροπορικά, 3-4 Διανυκτερεύσεις 5* με Πρωινό, Μεταφορές & Ξεναγήσεις

Κωνσταντινούπολη
Τιμή Προσφοράς: από €239
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά ταξιδιού σε Μιλάνο-Μαρακές-Ρώμη (από 259€): Αεροπορικά με Φόρους & 5 Διανυκτερεύσεις σε Κεντρικά Ξενοδοχεία, από το Hotel TROT

Μιλάνο-Μαρακές-Ρώμη
Τιμή Προσφοράς:  €259
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ-Νεστόριο: 3 Διανυκτερεύσεις σε Deluxe Δωμάτιο & Εορταστικά Γεύματα, στο Afkos Grammos Boutique Hotel!

Νεστόριο-Καστοριά
Τιμή Προσφοράς:  €429
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ εκδρομής στο Βαλτεσινίκο-Αρκαδία: 2-3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων με Πρωινό (από 79€), στο Πέτρα & Έλατο Art Hotel Vasilikos!

Βαλτεσινίκο-Αρκαδία
Τιμή Προσφοράς:  €179
Αρχική Τιμή: € 300

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ!! Από 125€!

Μπάνσκο!!
Τιμή Προσφοράς:  €125
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ με ΜΟΝΟ 115€ το άτομο για ταξίδι στην πανέμορφη Ρώμη για κρατήσεις αποκλειστικά από 10 Ιανουαρίου έως και 10 Φεβρουαρίου σε ένα αξέχαστο 4ήμερο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με Ryanair, (συμπεριλαμβανομένων φόρων αεροδρομίου & επίναυλου καυσίμων) και 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο, από το ''Loyalty Business Club''! Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Ρώμη
Τιμή Προσφοράς:  €115
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ! 285€ το άτομο για να γνωρίσετε από κοντά την ομορφιά και την μαγεία της Πράγας, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, με ένα αξέχαστο 4ήμερο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), με 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο 4* ξενοδοχείο ''Hotel Union"!

Πράγα
Τιμή Προσφοράς:  €285
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement