Λάβε μέρος!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ-ΦΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ! Στο Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa!

ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ
Τιμή Προσφοράς:από  €350
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστουγεννιάτικη οδική εκδρομή με πολυτελές πούλμαν!!135€ το άτομο για 3ημέρη οδική εκδρομή σε Αστερούπολη Ιωαννίνων (το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα), Μουσείο Βρέλη, Μέτσοβο, Μετέωρα, Πρέβεζα, 2 διανυκτερεύσεις Margarona Royal 4* Sup. με ημιδιατροφή και ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ!! Υπέροχη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή για όλη την οικογένεια!!

Ιωάννινα
Τιμή Προσφοράς:  €135
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για διακοπές ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2017 στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ! Στο 4 αστέρων Akti Taygetos Conference Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 267€ από 535€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Ρεβεγιόν με Μουσική!



 Πόλη: Καλαμάτα
Τιμή: €267
Αρχ. Τιμή: €535

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΕΟΡΤΕΣ στην ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ! 219€ από 438€ ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα (2 Ζευγάρια ή τετραμελής Οικογένεια) σε τρίχωρο Chalet με Τζάκι και Πρωινό, στα Chalets Ξένιος! Προσφέρεται ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής, Welcome Drink κατά την άφιξη, ένα Μπουκάλι Κρασί και μία πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Ποδήλατα Mountain Bike, Πεζοπορία στο φαράγγι του Κακάβου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν!

Ορεινή Ναυπακτία
Τιμή Προσφοράς:  €330
Αρχική Τιμή: € 550

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ διακοπών στην ΝΑΟΥΣΑ! 45€ από 90€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Ξενοδοχείο Αστέρας!

Νάουσα
Τιμή Προσφοράς:  €45
Αρχική Τιμή: € 90

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement