Λάβε μέρος!

Προσφορά για εκδρομή στην Λίμνη Πλαστήρα! 70€ για ένα μαγευτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις), στον Παραδοσιακό Ξενώνα Κάστρο στη Λίμνη Πλαστήρα σε ένα πλούσιο πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, μοναδική θέα σε βουνό και λίμνη, πλούσιο σπιτικό πρωινό, late Check Out και δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 3 ετών!

Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή Προσφοράς:  €70

ΕΛΗΞΕ

Ταξιδέψτε στην Βουδαπέστη με 125€ κατ'άτομο! 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις), σε μια ρομαντική πόλη με αρχοντική ομορφιά, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μετ' επιστροφής και διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό!

Βουδαπέστη
Τιμή Προσφοράς:  €125

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών στην "αιώνια πόλη"! 79€ το άτομο για να ζήσετε την απόλυτη dolce vita στην πανέμορφη Ρώμη με ισχύ έως 31 Μαρτίου 2017 σε ένα αξέχαστο 4ήμερο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με Ryanair και 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο, από το ''Loyalty Business Club''!

Ρώμη!!
Τιμή Προσφοράς:  €79
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για το εξαιρετικό Πήλιο! 129€ για μία ξεχωριστή απόδραση για 2 άτομα στο πανέμορφο Πήλιο σε πακέτο που περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, early check-in και welcome drink στο Αρχοντικό Τσακνάκη, στα Άνω Λεχώνια!

Πήλιο
Τιμή Προσφοράς:  €129
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την υπέροχη Πράγα! 285€ το άτομο για να γνωρίσετε από κοντά την ομορφιά και την μαγεία της Πράγας, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, με ένα αξέχαστο 4ήμερο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), με 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο 4* ξενοδοχείο ''Hotel Union", από το ''Aerotickets"!

Πράγα!!
Τιμή Προσφοράς:  €285

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών στο Μιλάνο! 89€ κατ' άτομο για απόδραση στην πρωτεύουσα της μόδας και του lifestyle, το Μιλάνο με τα αμέτρητα αξιοθέατα, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα μετ' επιστροφής και 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό, από το ''Loyalty Business Club''!

Μιλάνο
Τιμή Προσφοράς:  €89

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στο Βουκουρέστι: Αεροπορικά εισιτήρια και 3 διανυκτερεύσεις σε προσφορά!

Βουκουρέστι
Τιμή Προσφοράς:από  €89

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement