Λάβε μέρος!

AIRTICKETS! Αγόρασε τώρα οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα και το εξωτερικό!!

Προσφορά GROUPTRAVEL! Μοναδικές διακοπές σε προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε μοναδικές τιμές! Βαρκελώνη, Ρώμη, Βουκουρέστι, Πράγα, Μύκονος, Νάξος, Λίμνη Πλαστήρα, Καιμάκτσαλαν και πολύ ακόμα προορισμοί!


ΜΥΚΟΝΟΣ
ΠΗΛΙΟ
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Προσφορά για διακοπές στην Σύρο! 69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στη Σύρο, στο Γλαύκη Studios and Apartments 80m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Θέα Θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Σύρος
Τιμή Προσφοράς:  €69
Αρχική Τιμή: € 40

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στην Βασιλίτσα Γρεβενών: 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Don Constantino Hotel & Spa στην Βασιλίτσα Γρεβενών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος! Παρέχεται χρήση της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 όμορφες ημέρες!

http://mikk.ro/TbX
Βασιλίτσα
Τιμή Προσφοράς:  €139
Αρχική Τιμή: € 280

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement