Λάβε μέρος!

Προσφορά για διαμονή στην Ερέτρια στο 5* Negroponte Resort Eretria με 179€ για 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (πρωινό σε μπουφέ και δείπνο στο εστιατόριο Λεβάντε με θέα τον Ευβοικό κόλπο) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών με Early check in - Late check out!

Ερέτρια
Τιμή Προσφοράς:  €179
Αρχική Τιμή: € 358

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διαμονή στην Πορταριά Πηλίου στο 4* Pelion Resort με 139€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό ή με 199€ για Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και ξύλα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών! Παρέχονται δωρεάν 1 ώρα prive χρήση των εγκαταστάσεων του SPA (Σάουνα, Τζακούζι), early check in & late check out! Δυνατότητα και για επιπλέον διανυκτερεύσεις!

Πορταριά Πηλίου
Τιμή Προσφοράς:  €139
Αρχική Τιμή: € 278

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών εξωτερικού! Πάμε Νάπολη! Απόδραση στην πανέμορφη Νάπολη, με δυνατότητα επίσκεψης στην Ακτή Αμάλφι, Ποζιτάνο, Σορέντο, Κάπρι, Πομπηία και Βεζούβιο, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα μετ' επιστροφής και 3 ή 4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό!

Νάπολη
Τιμή Προσφοράς: από €89
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στην Φλωρεντία! 223€ για 4ήμερο στην συναρπαστική Φλωρεντία, την πόλη της αναγέννησης, της τέχνης και της κουλτούρας σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αθήνα, τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Hotel Delle Nazioni*** με πρωινό!

Φλωρεντία
Τιμή Προσφοράς:  €223
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα! 85€ για ένα μαγευτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις), στον Παραδοσιακό Ξενώνα Κάστρο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, μοναδική θέα σε βουνό και λίμνη, πλούσιο σπιτικό πρωινό, late Check Out και δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 3 ετών!

Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή Προσφοράς:  €85
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στο Μέτσοβο! Μία από τις γραφικότερες πόλεις της Ελλάδας με διαμονή στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Απόλλων με 2 ή 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό από ΜΟΝΟ 69€!

Μέτσοβο
Τιμή Προσφοράς:από  €69
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement