Λάβε μέρος!

Προσφορά εκδρομής στην Δημητσάνα! 100€ για ανεπανάληπτο 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε πανέμορφο δίκλινο, στο πετρόκτιστο ξενοδοχείο ΜΕΘΕΞΙΣ BOUTIQUE HOTEL.

Δημητσάνα
Δημητσάνα
Τιμή Προσφοράς:  €100
Αρχική Τιμή: € 240

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διαμονής στο Μέτοβο! 75€ από 120€ για 3 ήμερες/2 διανυκτερεύσεις για διαμονή 2 ατόμων με πρωινό στο Ξενοδοχείο Άδωνις που θα το βρείτε στο γραφικό και παραδοσιακό Μέτσοβο!

Μέτσοβο
Μέτσοβο
Τιμή Προσφοράς:  €75
Αρχική Τιμή: € 120

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας! 59€ από 120€ για 3 ήμερες/2 διανυκτερεύσεις για διαμονή 2 ατόμων με πρωινό στο Σοκάκι Hotel που θα το βρείτε στο κέντρο του Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας.

Καρπενήσι

Μεγάλο Χωριό, Ευρυτανίας
Τιμή Προσφοράς:  €59
Αρχική Τιμή: € 120

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εξόρμηση στο Καρπενήσι!!129€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με πρωινό & βραδινό, σε πανέμορφο δίκλινο δωμάτιο στο Ξενοδοχείο ΔΡΥΑΣ στο πανέμορφο Καρπενήσι!

ΔΡΥΑΣ
Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €129
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή στα Ζαγοροχώρια! 74€ από 160€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο Αγγέλων Καταφύγιο στο χωριό Ασπράγγελοι στα Ζαγοροχώρια!!

Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
Τιμή Προσφοράς:  €74
Αρχική Τιμή: € 160

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά και για τις 28 Οκτωβρίου 2015 για μαγευτική 2ήμερη ή 3ήμερη Απόδραση για 2 Άτομα σε Double Room, με Welcome Drink & Κέρασμα με Γλυκό του Κουταλιού και Early Check In – Late Check Out, στο Πανέμορφο «Hotel Panorama» στα Αγαπημένα Άνω Πορόϊα Σερρών στους Πρόποδες του Όρους Μπέλες, πολύ κοντά στη Λίμνη Κερκίνη!

Λίμνη Κερκίνης
Λίμνη Κερκίνη
Τιμή Προσφοράς:  39
Αρχική Τιμή: € 55

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στην μαγευτική Λίμνη Καστοριάς! Απολαύστε Ειδυλλιακές Στιγμές, Χαλάρωσης και Ομορφιάς με Υπέροχη Θέα στη Μαγευτική Λίμνη της Καστοριάς για 3ήμερο ή 4ήμερο ή 5ήμερο Δύο Ατόμων σε Double Room ή Superior Room με Πρωινό & Δυνατότητα Early Check In Late Check Out…

Λίμνη της Καστοριάς
Λίμνη Καστοριάς
Τιμή Προσφοράς:  €69
Αρχική Τιμή: € 140

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για μαγευτικό & υπερπολυτελές 3ήμερο για 2 άτομα στο διάσημο και πολυβραβευμένο «Σεμέλη Resort» στo Ελατοχώρι Πιερίας, με πλούσιο πακέτο ημιδιατροφής!

Ελατοχώρι Πιερίας
Ελατοχώρι Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  169
Αρχική Τιμή: € 285

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement