Λάβε μέρος!

Προσφορά για την Αμοργό! 375€ για 5ήμερo με Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ' επιστροφής και αυτοκίνητο (από 01 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2015), στο "Galaxy Pension Comofort & Hospitality", 200 μέτρα από την παραλία της Αιγιάλης στην Αμοργό. Διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, welcome drink, πρωινό, early check in και late check out. Χαλαρώστε και απολαύστε το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων και του Αιγαίου!

 Αμοργός
Αμοργός
Τιμή Προσφοράς:  €375
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά με 570€ για 6ήμερη διαμονή με πρόγραμμα all inclusive, για 2 ενήλικες και 2 παιδιά (1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών), για όλο τον Αύγουστο, στο πολυτελές 4* "Grand Platon Bomo Club". Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, σε ένα ξενοδοχείο χτισμένο σε εξαιρετική τοποθεσία, ιδανικό για παιδιά, ανάμεσα στις 2 πιο όμορφες παραλίες της Βόρειας Ελλάδα, την Παραλία Κατερίνης και την Ολυμπιακή Ακτή.

 Παραλία Κατερίνης
Παραλία Κατερίνης (all inclusive)
Τιμή Προσφοράς:  €570
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά Xtipiseto: 85€ για ένα αξέχαστο 3ήμερο 2 ατόμων ή εναλλακτικά 99€ για 3ήμερο 3-4 ατόμων, σε διαμέρισμα πλήρως εξοπλισμένο, με αυτόνομη βεράντα με θέα στην θάλασσα, στα πανέμορφα Κύθηρα στο "Prapas Apartments".

 Κύθηρα
Κύθηρα
Τιμή Προσφοράς:από  €85
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ALL INCLUSIVE καλοκαίρι στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)!

 all inclusive
Εύβοια
Τιμή Προσφοράς:  €149
Αρχική Τιμή: € 298

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement