Λάβε μέρος!

Προσφορά για διακοπές Αγίου Πνεύματος στo Πόρτο Χέλι, στο Nautica Bay Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Κρασί και Αναψυκτικά κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων, μεταφορά στις Σπέτσες καθώς και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες με την οικογενειά σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


 Πόρτο Χέλι
Αγίου Πνεύματος στo Πόρτο Χέλι
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την Λήμνο: 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα στο 4 αστέρων Varos Village Traditional Hotel σε Junior Suite με Πρωινό, στη Λήμνο! Προσφέρεται ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής και Welcome Treatment!

 Varos
Λήμνος
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για το Πάπιγκο! 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πάπιγκο Ιωαννίνων, σε δίκλινο δωμάτιο με Παραδοσιακό Πρωινό, στο Saxonis Houses! Προσφέρεται Session Τοξοβολίας για 1 ώρα, Πεζοπορία στο Φαράγγι του Βίκου ή Ανάβαση στη Δρακολίμνη με οδηγό!

 Πάπιγκο
Πάπιγκο
Τιμή Προσφοράς:  €139
Αρχική Τιμή: € 278

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Keri Village ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στη Ζάκυνθο, με 149€ από 395€ (Έκπτωση 62%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά κάθε είδους (Whisky, Gin, Vodka, Tequila, Rum, βαρελίσια μπύρα και κρασί, αναψυκτικά, νερό), Ζεστά ροφήματα (καφέ φίλτρου, στιγμιαίος καφές, τσάι, σοκολάτα και γάλα), Αναψυκτικά (Νερό, Σόδα, Coca Cola, Πορτοκαλά, Λεμονάδα, Grapefruite)!

 keri
ALL INCLUSIVE στην Ζάκυνθ0
Τιμή Προσφοράς:  €149
Αρχική Τιμή: € 395

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για του Αγίου Πνεύματος στην Ν. Εύβοια: 2-3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων, στο Venus Beach Hotel στα Νέα Στύρα, για το 3ημερο του Αγ. Πνεύματος

 Ν. Εύβοια
 Ν. Εύβοια
Τιμή Προσφοράς:  €79
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για 3ήμερο ή 2ήμερο Αγ. Πνεύματος 2 ατόμων στο Λουτράκι σε μοναδική τιμή! 69€ για μια άκρως χαλαρωτική 3ήμερη (2 διανυκτερεύσεις) απόδραση 2 ατόμων στο Λουτράκι ή 99€ για 4ήμερη (3 διανυκτερεύσεις) απόδραση, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, early check-in & late check out, δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών, δωρεάν wi-fi και ελεύθερη χρήση της πισίνας jaccuzi στο “Ηistory Ηotel Kosmopolit”, αρχικής αξίας 120€ και 180€ αντίστοιχα.

 Λουτράκι
Λουτράκι
Τιμή Προσφοράς:  €69
Αρχική Τιμή: € 120

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, συνδυάστε τη ζεστή φιλοξενία της Σαντορίνης με την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια, με διαμονή στο 4* Irigeneia Hotel και αεροπορικά εισιτήρια μόνο με 219€/ άτομο!

 Αγίου Πνεύματος
Αγ. Πνεύματος στην Σαντορίνη (με αεροπορικά εισιτήρια)
Τιμή Προσφοράς:  €219/άτομο
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement