Λάβε μέρος!

Προσφορά για διακοπές στο Μπάνσκο! Ονειρεμένη Απόδραση 5*...για την περίοδο από 22 Μαΐου έως 30 Ιουνίου (συμπεριλαμβανομένου και του Αγ. Πνεύματος) στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας, Βραβευμένο και Ελληνικής Ιδιοκτησίας «Premier Luxury Mountain Resort» στo Bansko της Βουλγαρίας! Μόλις από 74€ για 2ήμερο ή 3ήμερο ή 4ήμερο 2 Ατόμων σε Πολυτελές Double Room (35-42 m²) με Πλήρες Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του «Victoria Spa» (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, Τζακούζι κ.α.) & Έκπτωση σε όλες τις Θεραπείες του Spa & Χρήση της Εξωτερικής Πισίνας & Δωρεάν Χρήση Internet & Early Check in - Late Check Out!

 Μπάνσκο
Μπάνσκο
Τιμή Προσφοράς:  €74
Αρχική Τιμή: € 150

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για μοναδικό 3ήμερο ή 4ήμερο (με ισχύ και του Αγίου Πνεύματος) για 2 έως 4 Άτομα σε Εντυπωσιακή Σουίτα ή Bίλλα, με Καθημερινό Καλάθι, με Φρέσκο Ψωμί και Εκλεκτά Αρτοσκευάσματα, Παροχή Καθαρών Πετσετών για την Παραλία και Early Check In – Late Check Out από 8 Μαΐου έως 1 Ιουνίου (& για του Αγίου Πνεύματος) στο Εντυπωσιακό και Υπερπολυτελές Συγκρότημα «Nefeli Luxury Villas» στην Αγαπημένη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής!

 σιθωνία
Χαλκιδική
Τιμή Προσφοράς:  €176
Αρχική Τιμή: € 355

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 Άτομα (& Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν) σε Εντυπωσιακό Double Room, με Πρωινό & Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Υπηρεσιών του Spa και Early Check In – Late Check Out από 5 Μαΐου έως 1 Ιουνίου (& για του Αγίου Πνεύματος) στο Φημισμένο & Πανέμορφο 4* «Cosmopolitan Hotel & Spa» , στην Παραλία Κατερίνης!

 παραλία κατερίνης
Παραλία Κατερίνης
Τιμή Προσφοράς:  €119
Αρχική Τιμή: € 208

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για τη Ζάκυνθο στο πολυτελές 5* Mediterranean Beach Resort & Spa με 192€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο) σε δίκλινο Comfort δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 4 ετών! Δυνατότητα για αναβάθμιση σε Superior δωμάτιο στα 219€! Παρέχεται δωρεάν χρήση γυμναστηρίου και early check in - late check out! Χαρείτε ανεπανάληπτες διακοπές με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ένα προσεγμένο ξενοδοχείο κτισμένο ως παραδοσιακό χωριό και με ιδιαίτερη διακόσμηση που βρίσκεται μπροστά στην καταγάλανη αμμώδη παραλία του Λαγανά Ζακύνθου! Η προσφορά ισχύει για το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος και έως 10 Ιουνίου!

ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Τιμή Προσφοράς:  €192
Αρχική Τιμή: € 384

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ με 59€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με early check in - late check out! Δυνατότητα και για αναβάθμιση και διαμονή σε δωμάτιο με τζάκι και ξύλα με 69€! Επισκεφτείτε τα Λουτρά Πόζαρ για μια απόδραση αναζοωγόνησης και χαρείτε την άνετη και ευχάριστη διαμονή που σας προσφέρει το ξενοδοχείο Γαλαξίας!

 ξενοδοχείο
Λουτρά Πόζαρ
Τιμή Προσφοράς:  €59
Αρχική Τιμή: € 120

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Αγίου Πνεύματος 2015 στη Μακρυνίτσα Πηλίου με 79€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο παραδοσιακό Αρχοντικό Διομήδη για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με παραδοσιακά εδέσματα και ροφήματα από τοπικές ποικιλίες τσαγιού καθώς και late check out!

 μακρυνίτσα
Μακρυνίτσα Πηλίου
Τιμή Προσφοράς:  €79
Αρχική Τιμή: € 158

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διαμονή στην Άνδρο στο Aegean Castle Luxury Suites με 105€ ανά διανυκτέρευση με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό για 2 ενήλικες σε Deluxe Junior Σουίτα με ιδιωτικό μπαλκόνι και εκπληκτική θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος! Με ισχύ και του Αγίου Πνεύματος!

 άνδρος
Άνδρος
Τιμή Προσφοράς:  €105
Αρχική Τιμή: € 210

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στην Κέρκυρα! 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Κέρκυρα, στο Montaniola Hotel μόλις 400 μέτρα από το Αχίλλειον και θέα το Ιόνιο πέλαγος, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

 Κέρκυρα
Κέρκυρα
Τιμή Προσφοράς:  €119
Αρχική Τιμή: € 238

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την Εύβοια! 109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί ένα έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) πάνω στο Κύμα, στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

 Εύβοια
Εύβοια
Τιμή Προσφοράς:  €109
Αρχική Τιμή: € 220

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Αγίου Πνεύματος στα Φιλιατρά Μεσσηνίας 10 μέτρα από τη θάλασσα, στο Limenari Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε 4 μέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Φιλιατρά Μεσσηνίας
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την Μυτιλήνη: 89€ από 210€ ( Έκπτωση 58%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά έως 15 ετών, σε Πολυτελή Μεζονέτα στο Ann George Resort στη Μυτιλήνη! Παρέχεται Early check in στις 09:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

 Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Τιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 210

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ALL INCLUSIVE διακοπές στη Σκόπελο στο Elios Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Eυρύχωρο Studio, μόνο με 99€ από 230€ ( Έκπτωση 57%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμός, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου πρός και από τη Σκόπελο!

 Elios Hotel
Σκόπελος
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 230

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για τι τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο 5 αστέρων Tagli Resort and Spa, στην Αράχωβα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα στον Παρνασσό με Πλούσιο Πρωινό American style, μόνο με 299€ από 620€ ( Έκπτωση 52%)! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!

 tagli resort
Αράχωβα
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 620

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement