Λάβε μέρος!

Προσφορά για Οργανωμένη εκδρομή Άγιου Πνεύματος στη Μύκονο: 187€ το άτομο για 4 ημέρες/3 νύχτες στο συγκρότημα Yakinthos Residence , μαζί με Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ραφήνα, πρωινό και Mεταφορές από και προς το λιμάνι.Αποδραστε του Άγιου Πνεύματος στο Yakinthos Residence στο κοσμοπολίτικα νησί των ανέμων όπου η παράδοση συναντά τη μαγεία της νυχτερινής διασκέδασης!

 Μύκονο
Μύκονος
Τιμή Προσφοράς:  €187
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Εκδρομή Αγίου Πνεύματος Στην Ερέτρια,4 Ημέρες,Allinclusive,Ερέτρια,Τιμή 225€!

 Αγίου Πνεύματος
Ερέτρια (all inclusive Αγ. Πνεύματος)
Τιμή Προσφοράς:  €225
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Αγίου Πνεύματος στα Χανιά Κρήτης: 200€ το άτομο για αεροπορικά (συμπεριλαμβάνονται φόροι) και διαμονή για 4 ημέρες/3 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* All Inclusive (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό).

 ξενοδοχείο
Χανιά
Τιμή Προσφοράς:  €200
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Διακοπές τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στη Ρόδο: 245€ το άτομο για αεροπορικά (συμπεριλαμβάνονται φόροι) και διαμονή για 4 ημέρες/3 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* ή 5*All Inclusive (πρωινό, μεσημεριανό,βραδινό).

 Ρόδος
Ρόδος
Τιμή Προσφοράς:  €245
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Αγίου Πνεύματος στην Πάφο: 235€ το άτομο για αεροπορικά (συμπεριλαμβάνονται φόροι) και διαμονή για 4 ημέρες/3 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* All Inclusive (πρωινό, μεσημεριανό , βραδινό).

 Πάφο
Κύπρος
Τιμή Προσφοράς:  €235
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για του Αγίου Πνεύματος 2015 στην Κυλλήνη: 395€ για 3 μέρες/ 2 νύχτες για 2 άτομα με ημιδιατροφή (Πρωινό και δείπνο) σε Double deluxe room, στο υπερπολυτελές θέρετρο Olympia Golden Beach Resort & Spa 5*

 ξενοδοχείο
Κυλλήνη
Τιμή Προσφοράς:  €395
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές του Αγίου Πνεύματος στην Μύκονο! Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο:129€ το άτομο για 4 ημέρες/3 νύχτες στο νησί των ανεμών για ένα πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά και Ραφήνα,μεταφορά από και προς το λιμάνι.Ξεφαντώστε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο στα φημισμένα beach bars και χαρείτε τις πανέμορφες και καταγάλανες παραλίες.

 αγίου πνεύματος
Μύκονος
Τιμή Προσφοράς:  €129
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για του Αγίου Πνεύματος 2015 στην Μπρατισλάβα: 170€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) και διαμονή για 4 ημέρες/3 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό σε μπουφέ.

 Μπρατισλάβα
Μπρατισλάβα
Τιμή Προσφοράς:  €170
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κωνσταντινούπολη:270€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 4ημέρες/3νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.

 istanbul
Κωνσταντινούπολη
Τιμή Προσφοράς:  €270
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για οικονομικές διακοπές στον Πόρο :46€ από 90 για 3 ημέρες,2 νύχτες για 2 άτομα-Η-65€ από 135€ για 4 ημέρες,3 νύχτες για 2 άτομα και ένα παιδί έως 5 ετών δωρεάν και απολαύστε ξέγνοιαστες διακοπές μέσα σε ήσυχο καταπράσινο περιβάλλον στο Panorama Apartments Ασκέλι Πόρου .Έκπτωση 49%.

 Πόρο
Πόρος
Τιμή Προσφοράς:  €46
Αρχική Τιμή: € 90

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement