Λάβε μέρος!

Πολυτελές Διήμερο ή Τριήμερο Πακέτο για Δύο Άτομα, με Διαμονή σε Deluxe Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Welcome Drink και Early Check In – Late Check Out... για το Απόλυτο Πακέτο Προσιτής Πολυτέλειας και Μοναδικής Απόλαυσης σε Ένα Ατμοσφαιρικό και Ειδυλλιακό Περιβάλλον στο Πολυτελές, Πετρόκτιστο και Βραβευμένο Eco Design Hotel «Άρωμα Δρυός» στο Πανέμορφο Μέτσοβο! !!!

Μέτσοβο
Τιμή Προσφοράς:  €79
Αρχική Τιμή: € 160

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά -και για το τριήμεροΑγ. Πνεύματος- πολυτελούς απόδρασης 2 ατόμων με 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου «Le Spa» και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο «Dion Palace & Beauty Spa Resort» με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του!

Πιερίας
Λιτόχωρο Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  159
Αρχική Τιμή: € 318

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στην παραλία Κατερίνης και την Πρωτομαγιά! Μαγευτικό 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 Άτομα (& Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν) από 16 Απριλίου έως 31 Μαΐου (& για το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς) σε Εντυπωσιακό Double Room, με Πρωινό & Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Υπηρεσιών του Spa και Early Check In – Late Check Out, στο Φημισμένο & Πανέμορφο 4* «Cosmopolitan Hotel & Spa», στην Παραλία Κατερίνης!

Πιερία
Παραλία Κατερίνης
Τιμή Προσφοράς:  119
Αρχική Τιμή: € 208

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Εορταστική Απόδραση για την Περίοδο της Πρωτομαγιάς (από 30/04 έως 05/05) με 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή Δύο Ατόμων (& ένα Παιδί έως 5 ετών Δωρεάν) σε Double Room με Τζάκι με Πλούσια Ημιδιατροφή, Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, Παραδοσιακό Γλυκό του Κουταλιού ή Κρασί ή Café για Καλωσόρισμα και Έκπτωση σε Υπαίθριες Δραστηριότητες (Ποδηλασία, Rafting, κ.α), στο Ειδυλλιακό Περιβάλλον του Πετρόχτιστου Ξενοδοχείου «Kamares» στο Μεγαλύτερο Χωριό των Ζαγοροχωρίων και Αγαπημένο Προορισμό των Φυσιολατρών και των Περιπατητών, το Τσεπέλοβο!

Πρωτομαγιά στο Τσεπέλοβο
Ζαγοροχώρια (Πρωτομαγιά με ημιδιατροφή)
Τιμή Προσφοράς:  €160
Αρχική Τιμή: € 320

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά εκδρομής στο Ελατοχώρι Πιερίας (με ισχύ και την πρωτομαγιά)! Για Μαγευτικό 3ήμερο για 2 Άτομα για την Περίοδο της Πρωτομαγιάς σε Deluxe Double Room με Tζάκι, με Πλούσιο Πρωινό & Barbeque στον Κήπο & Δημιουργική Απασχόληση για τα Παιδιά & Welcome Drink και Early Check In – Late Check Out, στο Εντυπωσιακό Small Luxury «Nikelli Hotel» στο Ελατοχώρι Πιερίας!

Ελατοχώρι
Ελατοχώρι Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €155
Αρχική Τιμή: € 310

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για μαγευτικές διαμονές στα Ζαγοροχώρια! Ρομαντικό και Ονειρικό 3ήμερο ή 4ήμερο για Δύο, στα Πανέμορφα και Γραφικά Ζαγοροχώρια σε Εντυπωσιακό Double Room με Παραδοσιακό Πρωινό, Ένα Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο, Welcome Drink και Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out, στο Εντυπωσιακό Πετρόχτιστο Ξενοδοχείο 4* «Ντοβρά»!

ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
Τιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 180

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την υπέροχη Χαλκιδική! Μαγευτική 3ήμερη ή 4ήμερη Απόδραση για 2 Άτομα, σε Εντυπωσιακό Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι, με Πλήρες Παραδοσιακό Πρωινό & Μία Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check In – Late Check Out (από 02/03 έως 15/05) στον Παραδοσιακό Ξενώνα «Chorostasi Guest House» στον Πανέμορφο Γραφικό Οικισμό του Παρθενώνα, με Υπέροχη Θέα στον Τορωναίο Κόλπο, στην Σιθωνία Χαλκιδικής!

Χαλκιδική
Χαλκιδική
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 160

ΕΛΗΞΕ

Διακοπές στις Πρέσπες! 3ήμερη Πολυτελής Απόδραση Δύο Ατόμων σε Deluxe Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Welcome Drink και Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out... σε έναν Προορισμό Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς και Χαλάρωσης στο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής με Πέτρα και Ξύλο «PreSpa Wellness Resort» στo Γαλήνιο Νεραϊδότοπο στις Λίμνες Πρεσπών στη Φλώρινα!

Πρέσπες
Γαλήνιος Νεραϊδότοπος, Λίμνες Πρεσπών
Τιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 200

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για 2 διανυκτερεύσεις στην Βυτίνα! ΚΑΙ για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! 179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Βυτίνα, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Nymfasia Arcadia Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ποτό και Παραδοσιακά Χειροποίητα Γλυκίσματα για καλωσόρισμα και ένα Πλήρες Γεύμα 5 πιάτων σερβιριζόμενο στα Κόκκινα Πιθάρια!

πρωτομαγιά
Πρωτομαγιά
Τιμή Προσφοράς:  €179
Αρχική Τιμή: € 360

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στην πανέμορφη Σαντορίνη, με ισχύ και για την Πρωτομαγιά! 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Σαντορίνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο De Sol Hotel!

Σαντορίνη
Σαντορίνη
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 480

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, στο Foufas Houses! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Αυτόνομες Κατοικίες, μόνο με 159€ από 318€ (Έκπτωση 50%)!

ΆΣτρος
Παράλιο Άστρος Αρκαδίας
Τιμή Προσφοράς:  €156
Αρχική Τιμή: € 318

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στην Νάξο! Διασκεδάστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην όμορφη Νάξο! 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Πολυτελή Villa με Θέα Θάλασσα στη Νάξο, με Παραδοσιακό Πρωινό στο Kedros Villas! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πρωτομαγιά
Νάξος
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την Κεφαλονιά! 128€ από 256€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 4 Άτομα, στην Κεφαλονιά, στις Διώροφες Villas Elena, Elvira, Valentina, στο Monambeles Villas! Προσφέρεται Καλάθι με Φρούτα, Κρασί και Γλυκίσματα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Κεφαλονιά
Κεφαλονιά
Τιμή Προσφοράς:  €128
Αρχική Τιμή: € 256

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για 3ήμερο στην Κυλλήνη! 128€ από 256€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στην Kυλλήνη, στo Anastasia Villas! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Κυλλήνη
Κυλλήνη
Τιμή Προσφοράς:  €128
Αρχική Τιμή: € 256

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή στην Ζαχλωρού Καλαβρύτων! 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων, σε Μεζονέτα με Jacuzzi και Τζάκι με Πρωινό, στο Όνειρο Resort & Spa! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι!Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ζαχλωρού
Ζαχλωρρού Καλαβρύτων
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 198

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές του Αγίου Πνεύματος στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 109€ από 218€!

Καπρπενήσι
Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €109
Αρχική Τιμή: €218

ΕΛΗΞΕ

Super προσφορά για εκδρομη στο Τολό! 109€ από 218€ & για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, στο Τολό! Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Τολό
Τολό
Τιμή Προσφοράς:  €109
Αρχική Τιμή: € 218

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmus Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)!

Πρωτομαγιά
Ισθμός Κορίνθου
Τιμή Προσφοράς:  €119
Αρχική Τιμή: € 238

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ξένοιαστες διακοπές Πρωτομαγιά & Αγίου Πνεύματος στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη Θάλασσα, μόνο με 199€ από 498€ (Έκπτωση 60%)! Παρέχεται Early check in και Late check out!

Μάνη
Δροσοπηγή Μάνης
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: €498

ΕΛΗΞΕ

Ψάχνετε εκδρομή για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς?? Προσφορά για τoν Πλαταμώνα Πιερίας, στο Kronos Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 155€ από 310€ ( Έκπτωση 55%)! Προσφέρεται Welcome drink καθώς και ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πιερίας
Πλαταμώνας Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €155
Αρχική Τιμή: €310

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές την Πρωτομαγιά στη Ναύπακτο! 79€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Star Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με θέα και early check in - late check out! Ειδική τιμή για επιπλέον διανυκτέρευση μόνο με 30€ ! Εξασφαλίστε μια οικονομική και ποιοτική διαμονή σε ένα προσεγμένο ξενοδοχείο δίπλα στο κύμα, ιδανική αφορμή για να επισκεφτείτε την Ναύπακτο και να απολαύσετε ένα όμορφο ανοιξιάτικο τριήμερο!

Ναύπακτος
Ναύπακτος
Τιμή Προσφοράς:  €79
Αρχική Τιμή: € 581

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή το τριήμερο Πρωτομαγιάς 2015 στην Ερέτρια Εύβοιας με 75€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Petit Village για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι με θέα θάλασσα, early check in και late check out!

Εύβοια
Ερέτρια Εύβοιας
Τιμή Προσφοράς:  €75
Αρχική Τιμή: € 150

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή στον όμορφο Βόλο! 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στον Βόλο, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα!

Βόλος
Βόλος
Τιμή Προσφοράς:  €189
Αρχική Τιμή: € 380

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή το τριήμερο Πρωτομαγιάς και Αγίου Πνεύματος στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel, στην Τήνο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)!

Τήνος Πρωτομαγιά
Τήνος (ημιδιατροφή)!
Τιμή Προσφοράς:  €169
Αρχική Τιμή: € 338

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά και για την Πρωτομαγιά 2015 στα Χανιά! 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Χανιά της Κρήτης, σε Superior Studio με Πρωινό στο Lykasti Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

χανιά
Χανιά
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 198

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για 3 διανυκτερέυσεις στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης! 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα στο Porto Maltese Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί της Κρήτης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Κρήτη
Αγ. Νικόλαος Κρήτης
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 198

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement