Λάβε μέρος!

Προσφορά για τα Τρίκαλα Κορινθίας! Διαμονή στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας με 145€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στον Ξενώνα Ανήλια για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι - ξύλα και early check in - late check out! Περιηγηθείτε στη Ζήρεια και στα περιπατητικά ορειβατικά μονοπάτια και βιώστε αξέχαστες διακοπές με τη διαμονή σας σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο και εμπνευσμένο χώρο!

τρίκαλα κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας
Τιμή Προσφοράς:  €145
Αρχική Τιμή: € 290


ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές την Πρωτομαγιά στα Νέα Στύρα Εύβοιας με 129€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή στο 3* Castello Rosso Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι με θέα θάλασσα, early check in και late check out!

εύβοια
Νέα Στύρα Εύβοιας
Τιμή Προσφοράς:  €129
Αρχική Τιμή: € 258

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την Πρωτομαγιά 2015 στο Ελατοχώρι Πιερίας στο small luxury Hotel Νικέλλη με 154€ για 3 ημέρες -2 διανυκτερεύσεις που περιλαμβάνουν εορταστικό Barbeque (Ημιδιατροφή) την ημέρα της Πρωτομαγιάς για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών και διαμονή σε deluxe δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και ξύλα, welcome drink και early check in - late check out!

Νικέλλη
Πρωτομαγιά στο Ελατοχώρι Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €154
Αρχική Τιμή: € 308

ΕΛΗΞΕ

Διαμονή στην Λεπτοκαρυά Πιερίας στο 4* Olympian Bay με 152€ για 2 διανυκτερεύσεις ή 229€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο) για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 12 ετών)! Δυνατότητα για αναβάθμιση και σε πακέτο All Inclusive! Απολαύστε ιδανικά ειδυλλιακά ανοιξιάτικα τριήμερα δίπλα στη θάλασσα σε ένα ξενοδοχείο με πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων και εναλλακτικές δυνατότητες διασκέδασης για όλες τις ηλικίες!

πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €152
Αρχική Τιμή: €304

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement