Λάβε μέρος!

Προσφορά για την Λίμνη Πλαστήρα (ισχύει και την Πρωτομαγιά): 69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό, στο Ξενώνα Κύνθια! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

πρωτομαγιά στην λίμνη πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή Προσφοράς:  €69
Αρχική Τιμή: € 140

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πρωτομαγιά 2015 στο Καρπενήσι: 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου!

Καρπενήσι
Καρπενήσι  (Πρωτομαγιά 2015)
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 480

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εορτές (και όχι μόνο) στο Πλατύστομο Φθιώτιδος : 224€ από 448€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa! Για Πρωτοχρονιά επιβάρυνση 70,33€/διανυκτέρευση και για τα Φώτα 23€/διανυκτέρευση!

πλατύστομο Πλατύστομο Φθιώτιδος
Τιμή Προσφοράς: από €224
Αρχική Τιμή: € 448

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για τριήμερο Αγίου Πνεύματος στο όμορφο Ρίο! 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πρωτομαγιά
Ρίο 
Τιμή Προσφοράς:  €159
Αρχική Τιμή: € 320

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πρωτομαγιά 2015 στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα, ελεύθερη χρήση του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

κατερίνη
Κατερίνη Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €149
Αρχική Τιμή: € 298

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για να μαζέψετε τον Μάη στην Λευκάδα! Τριήμερο Πρωτομαγιάς στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, μόνο με 249€ από 550€ (Έκπτωση 55%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in & Late check out !

Πρωτομαγιά στην Λευκάδα
Λευκάδα (Πρωτομαγιά με ημιδιατροφή)
Τιμή Προσφοράς:  €249
Αρχική Τιμή: € 550

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι κόκκινο και ένα Μπουκάλι λευκό Κρασί τοπικής παραγωγής για καλωσόρισμα!


πρωτομαγιά καρδίτσα

 Καρδίτσα (ημιδιατροφή)
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών για Αγίου Πνεύματος στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 280€ από 560€ (Έκπτωση 50%)!

πρωτομαγιά ιωάννινα
Αγ. Πνεύματος στα Ιωάννινα (ημιδιατροφή)
Τιμή Προσφοράς:  €280
Αρχική Τιμή: € 560

ΕΛΗΞΕ

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Νέα Μάκρη Αττικής! 99€ από 308€ ( Έκπτωση 68%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Marathon Beach Resort Hotel στη Νέα Μάκρη Αττικής! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πρωτομαγιά Νέα Μάκρη Αττικής
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 308

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για τηνΕρατεινή Φωκίδας! 89€ για ένα 4ήμερο (δύο διανυκτερεύσεις + μία Δώρο για όποιον το επιθυμεί) τη περίοδο της Πρωτομαγιάς, στα επιπλωμένα διαμερίσματα του στο Villa Annilena στην Ερατεινή Φωκίδας! Χαλαρώστε σε απίστευτη τιμή, σε ένα μέρος που συνδυάζει τέλεια Βουνό και Θάλασσα! Ο καταπράσινος κήπος του Villa Annilena σας περιμένει! Έκπτωση 45%

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΆ
Ερατεινή Φωκίδας
Τιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφοράγια διαμονή στην Πορταριά Πηλίου! Πολυτελής 3ήμερη Διαμονή 2 Ατόμων σε Double Standard Room ή Deluxe Double Room με Τζάκι και Υδρομασάζ με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Δυνατότητα Late Check Out, ...από 14 Απριλίου έως 30 Ιουνίου...στο Εξαιρετικό και Αριστοκρατικής Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής «Αρχοντικό Ναουμίδη» στην Πορταριά του Μαγευτικού Πηλίου

Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 200

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement