Λάβε μέρος!

Προσφορά διαμονής στο εκπληκτικό The Westin Resort, Costa Navarino: Dance Weekend με Διαμονή, Πρωινό, Μαθήματα, Σεμινάριο Χορού & Parties

πύλος
Πύλος
Τιμή Προσφοράς:  €269
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα Στα Μέθανα!!!84€ από 165€ για 4 ήμερες διακοπές (3 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων με Late Check out από Μ.Παρασκευή 10/04/15 έως Δευτέρα του Πάσχα 13/04/15, στο Boutique Studios στα Μέθανα Τροιζηνίας. Απολαύστε την μοναδική εμπειρία ανάβασης στον κρατήρα του Ηφαιστείου, χαλαρώστε στις ιαματικές πηγές και γευτείτε καταπληκτικές σπιτικές συνταγές. Σε συνδυασμό με την φύση και της πανέμορφες θάλασσες τα Μέθανα αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση.

μέθανα
Μέθανα (Πάσχα)
Τιμή Προσφοράς:  €84
Αρχική Τιμή: € 165

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στο Πολυτελές "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ" , στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Σουίτα με Τζάκι, μόνο με 310€ από 620€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με μουσικό Γλέντι! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

προσφορά για Πάσχα
Ασπροπόταμος Τρικάλων
Τιμή Προσφοράς:  €310
Αρχική Τιμή: € 620

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Πασχαλινή προσφορά διακοπών στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel, στην Καστοριά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Λαμπάδα για την Ανάσταση!

Μακεδονία
Καστορια
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 598

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στην Πρέβεζα, στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 164€ από 328€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκι κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Μουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρέβεζα
Πρέβεζα
Τιμή Προσφοράς:  €164
Αρχική Τιμή: €328

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην Αρχαία Ολυμπία, στο Neda Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 119€ από 238€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


http://mikk.ro/CZQ
Αρχαία Ολυμπία
Τιμή Προσφοράς: € 119
Αρχική Τιμή: € 238

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ !
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για νησιωτικό Πάσχα στο Αγκίστρι, στο Oasis Scala Beach Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

hotel
Αγκιστρι
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 198

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφοράγια Πάσχα στoν Πλαταμώνα Πιερίας, στο Kronos Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 530€ (Έκπτωση 55%)! Προσφέρεται Welcome drink, Πασχαλινό Καλάθι με αυγά και τσουρέκι καθώς και ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό γεύμα με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


πάσχα 2015
Πλαταμώνας Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 530

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement