Λάβε μέρος!

Προσφορά για ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Κέρκυρα, στο Messonghi Beach Hotel μόλις 20 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, με 239€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Παρέχονται καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ (περιλαμβάνεται αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα το Μ. Σάββατο και γεύμα με παραδοσιακό οβελία, μουσική και χορό την Κυριακή του Πάσχα), απεριόριστη κατανάλωση σε ποτά, κρασί, βαρελίσιες μπύρες, αναψυκτικά, καφέ φίλτρου, τσάι, χυμούς, snacks και παγωτά, ξαπλώστρες και ομπρέλες και για τις 8 πισίνες, ελεύθερη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, δραστηριότητες για παιδιά, βραδιές παραδοσιακών χορών και πολλά άλλα events!

Κέρκυρα all inclusive
Κερκυραικό Πάσχα
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 478

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στην Κέρκυρα στο 5***** Corfu Holiday Palce Hotel. 540€ για 4 ημέρες, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 2 άτομα. Στην τιμή επίσης περιλαμβάνονται Αναστάσιμο γεύμα το βράδυ του Μ.Σαββάτου και συμμετοχή σε μεσημεριανό Πασχαλινό μπουφέ με πλούσιο πρόγραμμα την Κυριακή του Πάσχα

Κέρκυρα πάσχα
 Πάσχα στην Κέρκυρα
Τιμή Προσφοράς:  €540
Αρχική Τιμή: € 990

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στην πανέμορφη Σκιάθο! Στο εκπληκτικό 4**** La Piscine Art Hotel. Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο με 239€. Παρέχεται πρωινό σε μπουφέ, ένα μπουκάλι κρασί με φρούτα κατά την άφιξη και late check out.

Πάσχα
Σκιάθος
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στη Σαντορίνη με Ημιδιατροφή στο De Sol Ηotel. Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις τα 2 Άτομα και ένα παιδί μέχρι 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο. 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό στο Volcano View. Την Κυριακή του Πάσχα Απολαύστε ένα πλούσιο Παραδοσιακό γεύμα και ψήσιμο αρνιού και όλα αυτά με θέα την καλντέρα. Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο

http://mikk.ro/CS1
Πάσχα 2015 στη Σαντορίνη με Ημιδιατροφή
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 480

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για νησιωτικό Πάσχα στη Μύκονο στο 4 αστέρων Porto Mykonos, στo κέντρο της πόλης με ΟΛΑ τα Εορταστικά γεύματα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή για 2 Άτομα σε Superior Δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα, μόνο με 329€ από 658€ ( Έκπτωση 50%)! Στην προσφορά περιλαμβάνονται εορταστικό γευμα την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, και Παχαλινό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα. Πασχαλινές λαμπάδες και κόκκινα αυγά θα σας περιμένουν στο δωμάτιο ενώ δωρεάν παρέχεται early check-in & late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας

μύκονος
Μύκονος (Πάσχα με εορταστικά γεύματα)
Τιμή Προσφοράς:  €329
Αρχική Τιμή: € 658

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για All inclusive Πασχα στα Χανιά στο 4**** Sirios Village Hotel. 282€ από 390€ έκπτωση 27% για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για 2 Άτομα και ένα παιδί μέχρι 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ στο δωμάτιο των γονιών. Δυνατότητα για επιπλέον διανυκτερεύσεις και επιπλέον παιδί!

Πάσχα
Χανιά (all inclusive Πάσχα)
Τιμή Προσφοράς:  €282
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στην Πελοπόννησο στην Κυπαρισσία στο πολυτελές Apollo Resort Art Hotel με όλα τα Εροταστικά γευματα. 299€ για 4 μέρες, 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 άτομα και 1 παιδί μέχρι 12 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών. Περιλαμβανεται ημιδιατροφη καθημερινά σε βραδινο μπουφε. Ειδικά Μεγάλο Σάββατο & Κυριακή του Πάσχα θα προσφερθούν τα κλασσικά εδεσματα. Επίσης τσιπουρακι / ουζακι, μεζεδες πριν το γευμα της Κυριακης όπου θα υπάρχει ζωντανή μουσική καθως και καλαθι με πασχαλινες λιχουδιες στο δωματιο και welcome drink.

ημιδιατροφή
Κυπαρισσία
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στη Λακωνική Μάνη!! Μόνο 39€/ημέρα από 90€ (-57%) για διαμονή 2 ατόμων σε Standard Double Room με πλούσιο πρωινό σε ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο στην πανέμορφη Μάνη, στους Αναπαλαιωμένους Πύργους της Εδέμ. Απολαύστε την ζεστασιά της φιλοξενίας σε δωμάτιο παραδοσιακής πέτρινης αρχιτεκτονικής της Μάνης.

http://mikk.ro/CSw
Λακωνική Μάνη
Τιμή Προσφοράς:  €39
Αρχική Τιμή: € 90

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά Book2Stay! Πασχαλινή απόδραση στην Καλαμάτα. 285€ από 350€ (-19%) για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και ένα παιδί έως 12 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Εορταστικά γεύματα και Πασχαλινό γλέντι με ζωντανή μουσική, στο 4* Akti Taygetos-Conference Resort με Θέα το Μεσσηνιακό Κόλπο και τον Ταΰγετο.

http://mikk.ro/CSv
Καλαμάτα
Τιμή Προσφοράς:  €285
Αρχική Τιμή: € 350

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά πασχαλινής SUPER PRICE εκδρομής!!! Μόνο 145€ το άτομο για ένα αξέχαστο Πάσχα στην Μύκονο με 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Paolas Town, ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Μύκονος-Ραφήνα, μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα στην πισίνα του ξενοδοχείου από το Escape Team Travel.

μύκονος με εισιτήρια
Πάσχα στην Μύκονο (με ακτοπλοικά+πασχαλινό γεύμα)
Τιμή Προσφοράς:  €145/άτομο
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές το Πάσχα στην Μύκονο!! 297€ για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Classic Mykonian Room με πλούσιο buffet πρωινό και εορταστικά γεύματα στο 3* San Marco Hotel, στον πανέμορφο όρμο Χουλάκια.

Μύκονος
Μύκονος! Πάσχα με ημιδιατροφή!
Τιμή Προσφοράς:  €297
Αρχική Τιμή: € 390

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά γιατη Μάνη... 210€ για 4 Ημέρες 3 Νύχτες για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό και Ημιδιατροφήσε παραδοσιακό ξενοδοχείο στον γραφικό Γερολιμένα!!!

γερολιμένας
Μάνη (Πάσχα με ημιδιατροφή)
Τιμή Προσφοράς:  €210
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στο Πήλιο!Στην Πανέμορφη Τσαγκαράδα... 137,50€ για 3 Ημέρες 2 Νύχτες για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι και Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό σε φιλόξενο ξενώνα σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου!!!

πήλιο
Τσαγκαράδα
Τιμή Προσφοράς:  €137,5
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για απόδραση το Πάσχα στη Φοινικούντα, στο Golden Sun Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 89€ από 198€ ( Έκπτωση 55%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/CRS
Φοινικούντα
Τιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 180

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Πασχαλινή Προσφορά: Πάσχα στο Xenia Poros Image Hotel, στον Πόρο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Δωρεάν ομπρέλα και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/CRR
Πόρος (Πάσχα 2015)
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 598

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Αρχαία Ολυμπία, στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 410€ από 820€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Κέρασμα κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και Χορό! Απεριόριστη κατανάλωση σε καφέδες, αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, αφεψήματα και νερό, καθώς και σε ζεστά και κρύα σνακ! Kid's Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, Face Painting, Κατασκευές και Δραστηριότητες, Φουσκωτά παιχνίδια! Προσφέρονται Τσουρέκια και Κόκκινα αυγά καθώς και Λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/CRQ
Αρχαία Ολυπία (all inclusive)
Τιμή Προσφοράς:  €410
Αρχική Τιμή: € 820

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για νησιωτικό Πάσχα στo 4 αστέρων Paros Land & Hotel, στην Πάρο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πάρος πάσχα
Πάρος
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στη Λήμνο, στο Varos Village Traditional Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Σουίτα με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λήμνος
Λήμνος
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 598

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την Κυλλήνη! Στo Anastasia Villas! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα, μόνο με 128€ από 256€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


κυλλήνη
Κυλλήνη
Τιμή Προσφοράς: €128
Αρχική Τιμή: € 256

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ !
ΕΛΗΞΕ


Προσφοράγια Πάσχα 2015 στα όμορφα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, με 449€ από 898€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Γιορτινό καλωσόρισμα με Παραδοσιακό Τσουρέκι και Πασχαλινά Αυγά στο δωμάτιο! Προσφέρεται μια Υδροθεραπεία, ελεύθερη χρήση του Hammam και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται Kids Cinema και δημιουργικές ώρες απασχόλησης από παιδαγωγούς! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00

ιωάννινα
Ιωάννινα
Τιμή Προσφοράς:  €449
Αρχική Τιμή: € 898

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement