Λάβε μέρος!

Προσφορά για το Πάσχα 2015 στο Καρπενήσι με 172€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 3* Hotel Ελβετία για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, δωρεάν χρήση Spa και early check in - late check out! Με ορμητήριο το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον του ανακαινισμένου Hotel Ελβετία στο κέντρο του ιστορικού Καρπενησίου, οι εκδρομές στα ξεχωριστά Ευρυτανικά χωριά, τα σπορ βουνού αλλά και το καλό φαγητό είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει το Καρπενήσι ώστε να απολαύσετε τις ημέρες του Πάσχα!

καρπενήσι
Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €172
Αρχική Τιμή: € 344

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πασχαλινή απόδραση στο Λιτόχωρο Πιερίας με 269€ στο πολυτελές Dion Palace Luxury Resort & Spa για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή που περιλαμβάνει το Αναστάσιμο δείπνο και το Εορταστκό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα με συνοδεία ζωντανής μουσικής για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 6 ετών)! Παρέχεται δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων του Spa (εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με jacuzzi και υδροκαταρράκτες μασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο) στον φημισμένο χώρο Ομορφιάς "Le Spa" του ξενοδοχείου καθώς και early check in - late check out! Δίπλα στη θάλασσα, σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον κάτω από τον μυθικό Όλυμπο και με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, το Dion Palace σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε πολυτελείς αλλά και προσιτά οικονομικές Πασχαλινές διακοπές!

http://mikk.ro/CA3
Λιτόχωρο Πιερίας!
Τιμή Προσφοράς:  €269
Αρχική Τιμή: € 538

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στη Λίμνη Πλαστήρα, με 259€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Υψίβατον Mountain Resort για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, απεριόριστη θέα στη λίμνη και early check in - late check out! Διαμείνετε στην κοσμοπολίτικη λίμνη Πλαστήρα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της, με μοναδική θέα στη λίμνη, στις βουνοκορφές των Αγράφων και στην κοιλάδα της Νεβρόπολης και ζήστε μοναδικά τις ημέρες του Πάσχα!

http://mikk.ro/CA2
Πάσχα στην Λ. Πλαστήρα
Τιμή Προσφοράς:  €259
Αρχική Τιμή: € 518

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά σεξενοδοχείο για το Πάσχα στα Λουτρά Αιδηψού με 165€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο 9 Queens Thermal Spa Boutique Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό από ντόπια προϊόντα, δωρεάν χρήση της εξωτερικής πισίνας με καταρράκτη και του Prive Jacuzzi που περιέχουν 100% νερό από τις ιδιόκτητες θερμές ιαματικές πηγές του ξενοδοχείου, welcome drink καθώς και early check in - late check out! Δυνατότητα για αναβάθμιση στη σουίτα Αφροδίτη με διπλό τζακούζι και τζάκι! Ανανεωθείτε και χαρίστε στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό σας σε ένα φιλόξενο και πολυτελές περιβάλλον κατά τις ημέρες του Πάσχα!

Λουτρά Αιδηψού
Λουτρά Αιδηψού
Τιμή Προσφοράς:  €165
Αρχική Τιμή: € 330

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά Πάσχα 2015 στο 4 αστέρων Mediterranean Resort, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα με συνοδεία Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

κατερίνη
4 αστέρων Mediterranean Resort, στην Κατερίνη Πιερίας!
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 478

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement