Λάβε μέρος!

Πρόσφορα για Πάσχα 2015 στη Ναύπακτο με 120€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο Star Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με θέα και early check in - late check out! Εξασφαλίστε μια οικονομική και ποιοτική διαμονή σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στο κύμα, ιδανική αφορμή για να επισκεφτείτε την Ναύπακτο και να απολαύσετε αξέχαστες πασχαλινές διακοπές!

http://mikk.ro/BdM
Ναύπακτος
Τιμή Προσφοράς:  €120
Αρχική Τιμή: € 240

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στην όμορφη Ζάκυνθο. Μόνο 209€ από 299€ (-30%) για 4ήμερο/3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Strofades Hotel. Διαμονή 2 παιδιών Δωρεάν!

http://mikk.ro/BdK
Ζάκυνθος
Τιμή Προσφοράς:  €209
Αρχική Τιμή: € 299

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στην Κύμη Ευβοίας: Πάσχα στην Κύμη! Μόμο 275€ από 350€ (-21%) για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις για δυο ενήλικες και ένα παιδί, με Πλούσιο Πρωινό, Εορταστικά γεύματα, Πασχαλινό γλέντι με ζωντανή μουσική και Κέρασμα με παραδοσιακά γλυκά, στο Hotel Kymi Palace.

http://mikk.ro/BdJ
Κύμη Ευβοίας
Τιμή Προσφοράς:  €275
Αρχική Τιμή: € 350

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στην όμορφη Τήνο (all inclusive): στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel, στην Τήνο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 284€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Μουσική από DJ και παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BdH
Τήνος
Τιμή Προσφοράς:  €284
Αρχική Τιμή: € 570

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά στη Σαντορίνη (και για Πάσχα): 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Σαντορίνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο De Sol Hotel! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους το Πάσχα παρέχεται Πασχαλιάτικο γεύμα με παρδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

http://mikk.ro/BdG
Σαντορίνη
Τιμή Προσφοράς:  €239
Αρχική Τιμή: € 480

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στην Σαντορίνη: στο 4 αστέρων Volcano View Hotel στην Καλντέρα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο Sea View Room, μόνο με 339€ από 680€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/Bc5
Πάσχα στη Σαντορίνη
Τιμή Προσφοράς:  €339
Αρχική Τιμή: € 680

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για...παραλιακό Πάσχα: 299€ για 3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων με Ημιδιατροφή, στο Marathon Beach Resort, στην Παραλία της Ν.Μάκρης

http://mikk.ro/Bc1
Ν. Μάκρη
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement