Λάβε μέρος!

Προσφορά για το Άγιο Πάσχα στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στον μοναδικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BX9
Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 339€ από 678€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BX6
Αρχαία Ολυμπία
Τιμή Προσφοράς:  €339
Αρχική Τιμή: € 678

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 349€ από 698€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινός Μπουφές, 1 ώρα Prive Sauna, Hamam και Jacuzzi με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BX4
Λίμνη Πλαστήρα (Πάσχα)
Τιμή Προσφοράς:  €349
Αρχική Τιμή: € 698

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για τις ημέρες του Αγίου Πάσχα στην Ορεινή Καστοριά, στο Hotel 1450! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 139€ από 280€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται χειροποίητο Λικέρ για το καλωσόρισμα και παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι για να απολαύσετε 3 ημέρες στη φύση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BXx
Ορεινή Κορινθία
Τιμή Προσφοράς:  €139
Αρχική Τιμή: € 280

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διαμονή το Πάσχα στο Πήλιο! Πάσχα στα Χάνια Πηλίου, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BXw
Πήλιο
Τιμή Προσφοράς:  €135
Αρχική Τιμή: € 270

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πολυτελή Πασχαλινή Απόδραση με Ένα Απόλυτα Πλήρες Εορταστικό Πακέτο για Δύο Άτομα (και Ένα Παιδί έως 6 ετών Δωρεάν)… με 4ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room με Πακέτο Ημιδιατροφής & Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα με Συνοδεία Live Μουσικής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου «Le Spa» και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο «Dion Palace & Beauty Spa Resort» !

http://mikk.ro/BXj
Λιτόχωρο Πιερίας
Τιμή Προσφοράς:  €269
Αρχική Τιμή: € 450

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή στην Βενετία! Ταξιδέψτε στη Βενετία τα 4ήμερα του Απριλίου! Αφήστε την πόλη να σας μαγέψει σε ένα ταξίδι που θα σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες από 234€ / άτομο με αεροπορικά εισιτήρια και 4ήμερη διαμονή.

http://mikk.ro/BXa
Βενετία
Τιμή Προσφοράς: από €234
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement