Λάβε μέρος!

Προσφορά για Πάσχα στο όμορφο Ναύπλιο! 99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

http://mikk.ro/BHv
Ναύπλιο (και για το Πάσχα)
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 210

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διαμονή στα Γρεβενά! Μόνο 45€ /ημέρα για καθημερινές (Κυρ- Πέμπ) ή 99€ για 2 διανυκτερεύσεις (Παρ- Σάβ) 2 ατόμων σε Standard Double Room με θέα, τζάκι, δωρεάν ξύλα και πλούσιο πρωινό, στο ιδιαίτερο Breati Traditional Guesthouse, κοντά στον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα, στα Γρεβενά.

http://mikk.ro/BHt
Γρεβενά
Τιμή Προσφοράς:  €45
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα!! Μόνο 195€/άτομο για oδική εκδρομή (09/04-13/04) στη Κέρκυρα με 4ήμερη διαμονή στο Hotel Gelina Village 5* ALL INCLUSIVE!!

http://mikk.ro/BHs
Πάσχα στην Κέρκυρα (all inclusive!!)
Τιμή Προσφοράς:  €195/άτομο
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορα για διαμονή στην Στούπα Μεσσηνίας: 59€ για ένα απολαυστικό τριήμερο των 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη γραφική Στούπα. Γνωρίστε έναν τόπο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και θαυμάστε ένα από τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού Κόλπου. Έκπτωση 51%.

http://mikk.ro/BHr
Στούπα Μεσσηνίας
Τιμή Προσφοράς:  €59
Αρχική Τιμή: € 120

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στη Ροδινή Αχαΐας με έκπτωση 50%! Πάσχα με 120€ για ένα τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων των 2 ατόμων με πρωινό και Πασχαλινά γεύματα (δείπνο το βράδυ της Ανάστασης & γεύμα την Κυριακή του Πάσχα) καθώς και Πασχαλινές εκπλήξεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Rodini Beach, στην Ροδινή Αχαΐας. Περάστε τις άγιες ημέρες του Πάσχα σε ένα ξενοδοχείο χτισμένο πλάι στο κύμα και σε μία περιοχή που συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα!!!

http://mikk.ro/BHq
Ροδινή Αχαίας
Τιμή Προσφοράς:  €120
Αρχική Τιμή: € 240

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στην Βασιλίτσα! Αποδράστε τις ημέρες του Πάσχα με €165 για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο 4 αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο Don Constantino Hotel & Spa στη Βασιλίτσα, με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Παρέχονται welcome drink, παραδοσιακή μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης, 2 λαμπάδες, τσουρεκάκια & 2 κόκκινα αυγά στο δωμάτιο καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε την θαλπωρή και την ηρεμία τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα!!!

http://mikk.ro/BHp
Βασιλίτσα
Τιμή Προσφοράς:  €165
Αρχική Τιμή: € 375

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement