Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τη Λίμνη Πλαστήρα, με 95€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο 3* Orama Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και early check in - late check out! Δυνατότητα και για αναβάθμιση σε σουίτα με τζάκι και ξύλα! Χαρείτε την ομορφιά του τοπίου με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το Hotel Orama και περιηγηθείτε στη λίμνη που αποτελεί παράδεισο για κάθε φυσιολάτρη!

Λ. Πλαστήρα
Τιμή Προσφοράς:  €95
Αρχική Τιμή: € 190

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για διαμονή στη Δημητσάνα της Ορεινής Αρκαδίας με 119€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στον Ξενώνα Καζάκου για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink ένα μπουκάλι κρασί και early check in - late check out! Επισκεφτείτε την ιστορική Δημητσάνα με τα λιθόστρωτα καλντερίμια και τα διατηρητέα αρχοντικά της και οι λάτρεις των χειμερινών σπορ χαρείτε το σκι στο χιονοδρομικό κέντρο "Μαίναλο" αλλά και εξερευνήστε τον ποταμό Λούσιο με rafting ή πεζοπορία στο φαράγγι του!

Δημητσάνα
Τιμή Προσφοράς:  €119
Αρχική Τιμή: € 238

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για διαμονή στα Καλάβρυτα με 119€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στον Ξενώνα Αρίσταρχο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 4 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και early check in - late check out! Σε απόσταση αναπνοής από το γεμάτο ζωή κέντρο των Καλαβρύτων ο νεόκτιστος ξενώνας Αρίσταρχος με τις σύγχρονες υποδομές και το αριστοκρατικό του στύλ μπορεί πέρα από βόλτες στην πόλη να αποτελέσει και ορμητήριο για σκί στο χιονοδρομικό, περίπατο στο φαράγγι Βουραικού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο και εξερεύνηση του Σπηλαίου των Λιμνών!

Καλάβρυτα
Τιμή Προσφοράς:  €119
Αρχική Τιμή: € 238

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement