Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ερέτρια, στο Holidays in Evia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Bungalow, με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Βαρελίσιο Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Πλούσιος Εορτατικός Μπουφές με Ζωνατανή Μουσική! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Ψυχαγωγικές δραστηριότητες από ειδικευμένο προσωπικό με καθημερινή απασχόληση, παιδικά πάρτυ και διαγωνισμούς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που: Ερέτρια
Τιμή: €189
Αρχ. Τιμή: 380€  


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel μια ανάσα από την Αθήνα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, με 278€ από 556€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Την Πρωτοχρονιά πραγματοποείται κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται καθημερινή απασχόληση με παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Που:Καλαμάκι Κορινθίας
Τιμή: €278
Αρχ. Τιμή: € 556 

ΕΛΗΞΕ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ! Αγαπάτε τη φύση; Αναζητάτε έντονες συγκινήσεις που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη; Το Καρπενήσι είναι ο ιδανικός προορισμός και σας προσκαλεί στη δική "Ελβετία"! Από 79€ για ένα 3ημερο για 2 στο ξενοδοχείο "Ελβετία" με πρωινό & late check out!

Που: Καρπενήσι
Τιμή: €79
Αρχ. Τιμή: €  


ΕΛΗΞΕ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ! Απόδραση Χαλάρωσης, Ανανέωσης και Ευεξίας, στο Πολυτελές Περιβάλλον του Πετρόχτιστου «Γαία Καϊμάκτσαλαν Hotel & Spa», σε ένα Φυσικό Περιβάλλον Απαράμιλλης Ομορφιάς, στα Λουτρά Πόζαρ! Υπέροχο 2ήμερο ή 3ήμερο Πακέτο για Δύο Άτομα, με Διαμονή σε Double Room ή Superior Double Room με Τζάκι

Που: Λουτρά Πόζαρ
Τιμή: €49
Αρχ. Τιμή: €90   


ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement