Λάβε μέρος!

Πάλαιρος Αιτωλοακαρνανίας 2014! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ! 120€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 4* King Odysseus Village μια ανάσα από τα νερά του Ιονίου απέναντι από την Λευκάδα, για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με δωρεάν χρήση όλων των εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας όπως πισίνες για μικρούς και μεγάλους, waterpark με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, γήπεδο τέννις, γήπεδο 5x5, beach bar και pool bar, σε μία κατάφυτη έκταση 40 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα!

Πόλη: Πάλαιρος Αιτωλοακαρνανίας
Τιμή: €120
Αρχ. Τιμή: €225

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2014: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Γιατί σαν την Χαλκιδική... Δεν Έχει... Για να σας Μείνει Αξέχαστο το Φετινό Καλοκαίρι! Το Velas Tours σας Προσφέρει Μόνο με 340€, Τρεις(3) Διανυκτερεύσεις για Δύο(2) Άτομα, All inclusive!!! Στο Simeon Hotel. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 567€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 40%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ! Πολυτελείς Καλοκαιρινές Διακοπές στην «Καρδιά» του Αυγούστου, σε Μοναδική Τιμή…για Δύο Άτομα σε Εντυπωσιακό Sea Front Deluxe Bungalow δίπλα στην Αμμώδη παραλία του Ξενοδοχείου, για την Περίοδο από 4 έως 18 Αυγούστου, με Πλούσιο Πρωινό & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου «Le Spa by Adriana Karembeu» (με Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Υδομασάζ, Γυμναστήριο) & Welcome Γλυκίσματα κατά την Άφιξη, στο Διακεκριμένο, Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο «Dion Palace & Beauty Spa Resort» με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά...στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με επιπλέον Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π.Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον και στο κέντρο του Νομού Πιερίας στην Κατερίνη!

Πόλη: Κατερίνη Πιερίας
Τιμή: €384
Αρχ. Τιμή: €650

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ


ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΘΗΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ? ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑEGEAN AIRLINES ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ 24€! ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩ 11/08!


ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement