Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ! Από 109€ για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) με διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleni`s Studios στα μαγευτικά Κύθηρα, για να ζήσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στα μοναδικής ομορφιάς φυσικά τοπία και παραλίες.

Πόλη: Κύθηρα
Τιμή: €109
Αρχ. Τιμή: €182

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΟ! Μόνο 129€ από 215€ (-40%) τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο 3* Εν Ερμουπόλει Hotel στην αριστοκρατική Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με τις υπέροχες παραλίες αλλά και έναν εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα από τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα νησιά χάρη στην εξαιρετική νεοκλασική αρχιτεκτονική της.

Πόλη: Σύρος
Τιμή: €129
Αρχ. Τιμή: €215

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE διαμονή στα ΧΑΝΙΑ! 110€ ανά διανυκτέρευση στο 3* Galini Beach & Eden Hotel στην Αγία Μαρίνα Χανίων για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών, με πρωινά, γεύματα, δείπνα, απεριόριστη κατανάλωση σε ροφήματα, αναψυκτικά, χυμούς, τοπικά αλκοολούχα ποτά, σνακ και σάντουιτς και δωρεάν ξαπλώστρες στην πισίνα του ξενοδοχείου και στην παραλία!

Πόλη: Xανιά
Τιμή: €110
Αρχ. Τιμή: €220

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Μεσσηνία! 37€ ανά διανυκτέρευση τον Ιούλιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 10 ετών σε δίκλινο δωμάτιο δίπλα στη θάλασσα και πρωινό σε μπουφέ, από το "Francisco Hotel" πάνω στην παραλία του Άγιου Ανδρέα στη Μεσσηνία, με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και στην παραλία! Στις 3 διανυκτερεύσεις παίρνετε 1 δώρο!

Πόλη: Μεσσηνία
Τιμή: €37
Αρχ. Τιμή: €65

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!! Αγαπημένος Καλοκαιρινός προορισμός!! 25€ για κάθε Διανυκτέρευση δύο ατόμων, για όσες μέρες θέλετε, στο γραφικό Πίσω Λιβάδι της Πάρου, στο Hotel Katerina για Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο έως 30/9/2014!!

Πόλη: Πάρος
Τιμή: €25
Αρχ. Τιμή: €70

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ! Μας το ζητήσατε, σας το φέραμε! Ταξιδέψτε στην Πάρο για 4 έως 6 ημέρες και αφήστε τα υπόλοιπα στο GD! Asteras Paradise Hotel & Apartements με πρωινό και με δυνατότητα ημιδιατροφής από 45€/ ημέρα για 2 άτομα! *Παιδί έως 6 ετών φιλοξενείται ΔΩΡΕΑΝ!

Πόλη: Παρος
Τιμή: €135
Αρχ. Τιμή: €

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement