Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Σε ένα Όμορφο και Καταπράσινο Τοπίο, σε Απόσταση 10m από την Παραλία, Χαρείτε την Ομορφιά της Θάλασσας. Μόνο με 100€ η Διανυκτέρευση σε Μεζονέτα, Παρέα έως 4 Άτομα, Μπορείτε να Απολαύσετε τις Καλοκαιρινές σας Διακοπές. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 300€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 66%.

Πόλη: Χαλκιδική
Τιμή: €100
Αρχ. Τιμή: €300

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΟΜΡΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟ! Διαμονή στη Σκόπελο με 45€ ανά διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα, πρωινό, early check-in και late check-out, στο Aperitton Hotel στη Χώρα της Σκοπέλου!

Πόλη: Σκοπελος
Τιμή: €45
Αρχ. Τιμή: 90€

ΕΛΗΞΕ





ΠΡΟΣΦΟΡΑ γιαα Διαμονή στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς στο 3* Blue Paradise Studios σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι ή κήπο, σε ένα ιδανικό σημείο για να εξερευνήσετε το νησί 50 μ. από την θάλασσα και 100 μ. από την πλατεία της πόλης! 89€ για 2 διανυκτερεύσεις 135€ για 3 διανυκτερεύσεις

Πόλη: Κεφαλονιά
Τιμή: €89
Αρχ. Τιμή: 150€

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ! Λουτράκι για 2 άτομα Ιούλιο και Αύγουστο σε εκπληκτική προσφορά! 19€ το άτομο για απόδραση όλο τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο Λουτράκι με διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό, early check-in & late check out, δωρεάν wi-fi και ελεύθερη χρήση της πισίνας jaccuzi στο “Ηistory Ηotel Kosmopolit”, αρχικής αξίας 50€ Έκπτωση 56%!!

Πόλη: Λουτράκι
Τιμή: €19
Αρχ. Τιμή: €50

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΑΙΔΗΨΟ: ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ! Μόνο 119€ για την περίοδο Ιουλίου - ή - 129€ για την περίοδο Αυγούστου, για (4) ημέρες / (3) διανυκτερεύσεις (2) ατόμων, στο Hotel Kallithea στα Λουτρά Αιδηψού, μόλις 150 μέτρα από το κέντρο της πόλης και τη θάλασσα και 300 μέτρα από τα Ιαματικά Λουτρά του ΕΟΤ, μέσα σε ένα ήρεμο, δροσερό και φιλικό περιβάλλον!!

Πόλη: Αιδηψός
Τιμή: €119
Αρχ. Τιμή: €199

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement