Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΛΙΟ! Πανέμορφη Θέα και Καταγάλανα Νερά! Μόνο 59€ για ένα 3ήμερο για Δύο (2) Άτομα με Πρωινό, στο Hotel Marabou στο Χορευτό Πηλίου. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 140€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 57%

Πόλη: Πήλιο
Τιμή: €59
Αρχ. Τιμή:€120

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ: Εκεί Όπου το Πράσινο του Πεύκου Συναντά το Βαθύ Γαλάζιο της Θάλασσας, Εκεί σας Στέλνει το Velas Tours, στην Όμορφη Θάσο. Μόνο με 109€, Απολαύστε τις Διακοπές σας Χαλαρώνοντας στη Πισίνα, Πίνοντας Δροσερά Κοκτέιλ. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 182€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 40%.

Πόλη: Θασος
Τιμή: €109
Αρχ. Τιμή: €182

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! Φέτος το καλοκαίρι σαλπάρουμε για Σαντορίνη, εκεί που όλοι μαγνητίζονται από το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. 199€/ άτομο για 5ήμερη διαμονή στο Okeanis beach Hotel, με ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ημιδιατροφή, set παραλίας με ξαπλώστρα-ομπρέλα & μεταφορές.

Πόλη: Σαντορίνη
Τιμή: €199
Αρχ. Τιμή: €

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ για απόδραση στη Χερσόνησο των Μεθάνων και το Cavo Petra Hotel. 99€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε double room με πρωινό, εκδρομή στο ηφαίστειο, καθώς και σαμπάνια & φρέσκα λουλούδια στο δωμάτιο.

Πόλη: Μεθανα
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €


ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ: Φέτος το καλοκαίρι πάμε Σκιάθο. Από 478€ για Smart All Inclusive διαμονή 2 ατόμων σε double room, με ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και δωροεπιτάγες για χρήση παροχών του ξενοδοχείου, στο Belvedere Hotel & Bungalows.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ καλοκαιρινή απόδραση στη γραφική, παραθαλάσσια Πάλαιρο. 179€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε double room με πρωινό, welcome drink & snack, late check out καθώς και 15% επιπλέον έκπτωση σε υπηρεσίες εστίασης, στο King Odysseu’s Village.

Πόλη: Παλαιρός Αιτωλοακαρνανίας
Τιμή: €179
Αρχ. Τιμή: €

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ για καλοκαιρινή απόδραση στην Αιδηψό. 36€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, σε double sea view room με πρωινό στο Hotel Μυθώ

Πόλη: Αιδηψός
Τιμή: €36
Αρχ. Τιμή: €

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement