Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ: 99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Που:Λ. Τριχωνίδα - ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  200

ΕΛΗΞΕ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι: 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πόλη: Καρπενησι (Montana Hotel & Spa)
Τιμή: €239
Αρχ. Τιμή: €480

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: 99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Πόλη: Ναύπλιο - ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €210

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ : 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Που:Ορεινή Ναυπακτία - ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  198

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ: 149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Πόλη: Μάνη
Τιμή: €149
Αρχ. Τιμή: €300

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ: 89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Πόλη: Λουτρά Πόζαρ (ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά)
Τιμή: €89
Αρχ. Τιμή: €180


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ: 83€ από 170€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πλούσιο Σπιτικό Πρωινό, στο Ξενώνα "Το Κάστρο"! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Πόλη: Λ. Πλαστήρα (ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ)
Τιμή: €83
Αρχ. Τιμή: €170

ΕΛΗΞΕ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ: 95€ από 200€ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Που: Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια (ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ)
Τιμή: €95
Αρχ. Τιμή: €  200


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ! 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην καρδιά της Αράχωβας, σε Δίχωρο Διαμέρισμα 50τμ με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενώνα "Το Πατρικό"! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι παραδοσιακό Τσίπουρο για το καλωσόρισμα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες την φυσική ομορφιά της Αράχωβας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πόλη: Αράχωβα
Τιμή: €75
Αρχ. Τιμή: €150

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ AIRFASTTICKETS: ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!!! MONO ΣΤΗΝ AIRFASTTICKETS!

http://go.linkwi.se/z/72-0/CD1180/?lnkurl=http%3A%2F%2Fwww.airfasttickets.gr%2F

              ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!!

ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement