Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕΤΕΩΡΑ: 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που: Καστράκι Μετεώρων
Τιμή: €75
Αρχ. Τιμή: €  150



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Καλάβρυτα, στο Filoxenia Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση ανά άτομο και για κάθε ημέρα διαμονής της Sauna ή του Jacuzzi ή του Hamam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που: Καλάβρυτα
Τιμή: €95
Αρχ. Τιμή: €  190




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ! 150€ για 6 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) με αρχοντική φιλοξενία για 2 άτομα, στους επιβλητικούς Πέτρινους Πύργους της Μεσσηνιακής Μάνης, που συνδυάζουν μοναδικά την πολυτέλεια με την παράδοση, την αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια με τη φυσική ομορφιά του Μεσσηνιακού κόλπου.

Που: Μάνη
Τιμή: 150€
Αρχ. Τιμή: €  


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ! Από 125 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για 3 διαν/σεις με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) στο ξενοδοχείο GRAND BANSKO 4* για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Που: Μπάνσκο
Τιμή: €125
Αρχ. Τιμή: €  




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement