Λάβε μέρος!

ΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ: πολαύστε κανό, ποδήλατο της θάλασσας, ιστιοπλοϊα, ψάρεμα στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα! Mountain bike, τοξοβολία και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού! Μόνο με 69€ για ένα τριήμερο - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωϊνό στο ξενοδοχείο Όραμα - μόλις 250μ από τη Λίμνη!

Που: Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή: €69
Αρχ. Τιμή: €  150




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ: Πολυτελής διαμονή 2 ατόμων στο Πόζαρ Απολαύστε την σκιά των πλατανιών και την ιαματική φυσική πισίνα στη λουτρόπολη Πόζαρ! ΜΟΛΙΣ 74€ ανά διανυκτέρευση 2 ατόμων σε Junior σουίτα με ημιδιατροφή στο υπερπολυτελές Chateau Rond στο Πόζαρ Αριδαίας! Η προσφορά ισχύει για διαμονή καθημερινές (Κυριακή βράδυ μέχρι Πέμπτη)

Που:Λουτρά Πόζαρ, Αριδαία
Τιμή: €74
Αρχ. Τιμή: €  130




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ: Μόνο 50€ από αρχική 130€ για μια διανυκτέρευση 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό στο ξενοδοχείο Κασσάρος στο γραφικό Μέτσοβο! Ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας!

Που: Μέτσοβο
Τιμή: €50
Αρχ. Τιμή: €  130




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ: Δροσερές αποδράσεις στη Δημητσάνα! Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Δημητσάνα! ΜΟΝΟ 59€ για ένα πλήρες 3-ήμερο -2 διανυκτερεύσεις - 2 ατόμων με πρωϊνό σε μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Koustenis Village! ΔΩΡΟ ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας!

Που: Δημητσάνα
Τιμή: €59
Αρχ. Τιμή: €  110




ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Super Φθινοπωρινό DEAL! Μόνο 59€ για ένα πλήρες τριήμερο 2 ατόμων σε παραδοσιακή σοφίτα στο ξενοδοχείο Κόζιακας στην Ελάτη Τρικάλων! Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα! Ισχύει για όλο το Σεπτέμβριο!

Που: Ελάτη Τρικάλων
Τιμή: €59
Αρχ. Τιμή: €120




Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Λ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Φθινοπωρινή απόδραση στη πανέμορφη Λίμνη Καστοριάς στο Πολυτελές "Ξενοδοχείο των Διασήμων" Chloe ! ΜΟΝΟ 119€ (58% έκπτωση) για ένα πλήρες τριήμερο - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό και ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας!

Που: Λ. Καστοριάς
Τιμή: €119
Αρχ. Τιμή: €  280




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΩΝ: Απολαύστε ένα τριήμερο στην καρδιά της φύσης στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια! Μόνο 59€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πλούσιο παραδοσιακό πρωϊνό σε standard δίκλινο δωμάτο στον παραδοσιακό ξενώνα Λαδιά στο Μονοδένδρι - Ζαγοροχώρια! ΔΩΡΟ μια φιάλη κρασί κατά την άφιξη σας!

Που: Μονοδένδρι Ζαγοροχωρίων
Τιμή: €59
Αρχ. Τιμή: €  140




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ: Απολαύστε το φθινόπωρο και χαρείτε τη διαμονή σας στο πολυτελές 4* Villa Sevasti με την υπέροχη θέα στον κόλπο του Θερμαϊκού! Τριήμερη διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωϊνό σε δίκλινο δωμάτιο ιδιαίτερης αισθητικής ΜΟΝΟ με 65€ ! Συμπεριλαμβάνεται το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Που: Σεβαστή Πιερίας, Κατερίνη
Τιμή: €65
Αρχ. Τιμή: €140 





ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗΣΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Με ΜΟΛΙΣ 78€ μπορείτε να απολαύστε ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων) με πρωϊνό σε δίκλινο δωμάτιο στο Alpina Suites στην Κορησό Καστοριάς! Ελεύθερη χρήση εσωτερικής πισίνας, late checkout. Συμπεριλαμβάνεται το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Που: Κορυσός Καστοριάς
Τιμή: €78
Αρχ. Τιμή: €  160




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ: Φθινοπωρινές εξορμήσεις στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα! Τριήμερη εκδρομή 2 ατόμων με ΜΟΝΟ 99€! Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στον πολυτελή ξενώνα Γής Χρυσοπέλεια! Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ! Σπιτικό γλυκό και ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο!


Πόλη: Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €260

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement