Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ -ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2013- ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝΟ:339€ από 680€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Porto Tango Hotel! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύστε 6 ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πόλη: Τήνος
Τιμή: €339
Αρχ. Τιμή: €680



TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αγ. Πνεύματος & Καλοκαίρι 2013:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: 165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας μια ανάσα από την παραλία, στο King Odysseus Village! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πόλη: Πάλαιρος Αιτωλοακαρνανίας
Τιμή: €165
Αρχ. Τιμή: €330



TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αγ. Πνεύματος & Καλοκαίρι 2013:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ : Για επταήμερες (6 διανυκτερεύσεις) διακοπές 2 ατόμων στην Κοσμοπολίτικη Μύκονο στο ξενοδοχείo Alkistis από 28 Αυγούστου και για όλο τον Σεπτέμβριο. Τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα μόνο από τo Grandsales.gr και την Aircosmos!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement