Λάβε μέρος!

Super Προσφορά! Κουπόνι Δώρο 10€ για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια!!!Οι διακοπές και οι εκπτώσεις ξεκίνησαν!
Προλάβετε τώρα
και κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια 10€ φθηνότερα μέσα στις επόμενες 24 ώρες! Λήξη προσφοράς: 10/7!!! Για να αγοράζετε πάντα φθηνότερα από όλους!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ 10€ ΕΚΤΩΣΗ ΕΔΩ!
Κωδικός Κουπονιού Δώρου
happyair
ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ: 97€ από 195€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Σίφνο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο ALK HOTEL! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα ποτό για κάθε άτομο στο Bar του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που:Σίφνος
Τιμή: €97
Αρχ. Τιμή: €  195




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ ΠΑΤΡΑΣ: 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στον Ψαθόπυργο Πάτρας, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών, καθημερινά 1 ώρα Υoga και 1 ½ ώρα σεμινάριο με τεχνικές για να απαλλαγείτε από το άγχος και να βελτιώσετε την ψυχοσωματική σας υγεία και τις σχέσεις σας καθώς και Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Με την αγορά 3 κουπονιών δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που:Ψαθόπυργος Πάτρας
Τιμή: €149
Αρχ. Τιμή: €  298




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ: 169€ από 380€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στο 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στη Σκόπελο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massages! Παρέχεται Early check in στις 10:00, 2 ποδήλατα για 5 ώρες καθημερινά, δωρεάν ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Πανόρμου και Δωρεάν μεταφορά από και προς τη Χώρα της Σκοπέλου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που:Σκόπελος
Τιμή: €169
Αρχ. Τιμή: €  380




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ: Μόνο 109€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στα Almira studios, στη πανέμορφη Τήνο, αρχικής αξίας 182€. Ένα υπέροχο ταξίδι για τουρισμό ή προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη σε εκπληκτική τιμή.

Που: Τήνος
Τιμή: €109
Αρχ. Τιμή: €  182




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ: Μόνο 129€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο Isodora Hotel, στην κοντινή Αίγινα, αρχικής αξίας 215€. Ξεκουραστείτε και κάντε τις βουτιές σας στις όμορφες παραλίες του νησιού!

Που:Αίγινα
Τιμή: €129
Αρχ. Τιμή: €  215




ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Μόνο 129€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο παραδοσιακό συγκρότημα Kalipso Villas στη μοναδική Σαντορίνη, αρχικής αξίας 215€. Ξεκουραστείτε και γνωρίστε από κοντά την ιδιαίτερη ομορφιά αυτού του νησιού!

Που:Σαντορίνη
Τιμή: €129
Αρχ. Τιμή: €215




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement