Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΙΔΗΨΟ: Από 98€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο Nefeli Studios στην Αιδηψό, αρχικής αξίας 167€. Μια λουτρόπολη με παράδοση αιώνων στα πόδια σας ! Οι ιαματικές της πηγές, οι θερμότερες στην Ευρώπη, η ομορφιά του τοπίου της και η θαλασσινή της αύρα, δίνουν ένα άλλο αέρα στη διασημότερη λουτρόπολη της Ελλάδας.

Που:Αιδηψός
Τιμή: €98
Αρχ. Τιμή: €  167




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: Μόνο 80€ από 180€ για ένα 3ήμερο (2 διαν/σεις) χαλάρωσης για όλο τον Ιούλιο, με late check out για 2 άτομα (και 1 παιδί έως 12 ετών) σε ευρύχωρα διαμερίσματα δίπλα στη θάλασσα στο ολοκαίνουργιο Villa Korthi στην Άνδρο.

Που: Άνδρος
Τιμή: €80
Αρχ. Τιμή: €  160




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΡΟ: Μόνο από 109€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στα πολύ όμορφα δωμάτια του συγκροτήματος Πανόραμα Studiοs στη Σκύρο, αρχικής αξίας 182€. Το νησί στο οποίο συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία το πράσινο με το γαλάζιο δημιουργώντας τοπία και εικόνες μαγευτικής ομορφιάς.

Που:Σκύρος
Τιμή: €109
Αρχ. Τιμή: €  182




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: 80€ για ένα 3ήμερο (2 διαν/σεις) 2 ατόμων στο πανέμορφο Μπατσί της Άνδρου στα AMORANI STUDIOS! Χτισμένα αμφιθεατρικά πάνω από το μοναδικό πράσινο κομμάτι του Μπατσίου σας περιμένουν για αξέχαστες διακοπές σ” ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, αρχικής αξίας 160€!



Που: Άνδρος
Τιμή: €80
Αρχ. Τιμή: €  160

H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement