Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ: Ιεράπετρα, η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης! All inclusive πακέτο 8 ημερών σε double room με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, γεύμα, δείπνο καθώς και αεροπορικά εισιτήρια στο Petra Mare Hotel, μόνο 360€ / το άτομο!

Που:Ιεράπετρα Κρήτης
Τιμή: €360
Αρχ. Τιμή: €  




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ: Καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρμάρι Ευβοίας με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά! 8 ημέρες σε double room για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Marmari Bay Hotel μόλις 55’ από το λιμάνι της Ραφήνας, μόνο 465€!

Που:Μαρμάρι Ευβοίας
Τιμή: €465
Αρχ. Τιμή: €  




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ: Ανακαλύψτε τα ηφαιστειογενή Μέθανα! 3 ημέρες σε double sea view room για 2 άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο ξενοδοχείο Cavo Petra, μόνο 99€!

Που:Μέθανα
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  220




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ: Καλοκαιρινές διακοπές στο νησί της αποκάλυψης, την Πάτμο! 225€ για 6 ημέρες σε double sea view apartment για 2 άτομα με A/C, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτικό μπαλκόνι στο Remvi Apartments!

Που:Πάτμος
Τιμή: €225
Αρχ. Τιμή: €400 





ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: Καλοκαιρινές διακοπές στην αρχόντισσα των Κυκλάδων Σύρο! Από 228€ για 4 ημέρες σε double sea view room για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό και παροχή αυτοκινήτου στο Manos Syros Apartments!

Που:Σύρος
Τιμή: €228
Αρχ. Τιμή: €341




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: Καλοκαιρινή απόδραση στο απόλυτο κοσμοπολίτικο νησί, τη Μύκονο!!! Από 99€/ άτομο για 2 ημέρες σε double room με ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο Alkistis Hotel!

Που:Μύκονος
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΩ! Από 245€/ άτομο για 8 ημέρες σε double garden view studio με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο Iris Hotel & Apartments!

Που:Κως
Τιμή: €245
Αρχ. Τιμή: €  




ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ: Φέτος η καρδιά της Πάρου χτυπά… στη Νάουσα! 175€/άτομο για 4 ημέρες σε double room με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο Zefi Hotel!

Που:Πάρος
Τιμή: €175
Αρχ. Τιμή: €  




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SUPER ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Καλοκαιρινές διακοπές στα πιο ωραία…πόδια της Ελλάδας! 574€ για 8 ημέρες σε double room για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Lesse Hotel 4* στον Χανιώτη Χαλκιδικής!

Που: Χανιώτης Χαλκιδικής
Τιμή: €574
Αρχ. Τιμή: €910 





ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΟΛΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο στην υπέροχη χρυσή αμμουδιά του Τολού! 406€ για 8 ημέρες σε double room για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Flisvos Royal Hotel!

Που: Τολό
Τιμή: €406
Αρχ. Τιμή: €  




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Προσιτή πολυτέλεια στην μαγευτική Σαντορίνη!! Από 225€ η πανέμορφη Σαντορίνη σας υποδέχεται για 4 ημέρες/3νύχτες σε Superior double room για 2 άτομα με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και επιλογή παροχής αυτοκινήτου για όλες τις μέρες, στο Mathios Village στο Ακρωτήρι.

Που:Σαντορίνη
Τιμή: €225
Αρχ. Τιμή: €  450




ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ: Διακοπές σε σουίτες κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής στην πανέμορφη Τήνο! Μόνο από 109€ για ένα μαγευτικό 3ήμερο / 2 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων σε διαμονή στις υψηλής αισθητικής ΝΙΝΕΜΙΑ SUITES με κτιστά - πέτρινα κρεβάτια με θέα θάλασσα και buffet πρωινό, σημείο αναφοράς εναρμόνισης φυσικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και καλαίσθητης παράδοσης!

Που:Τήνος
Τιμή: Από 109€
Αρχ. Τιμή: €185 





ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ: Καλοκαιρινές διακοπές στην Σίφνο. Κοντινή και οικονομική Από 72€ για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) για όλο το καλοκαίρι στο νεόκτιστο Boufounis Studios.

Που:Σίφνος
Τιμή: Από 72€
Αρχ. Τιμή: €  




ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ: BEST PRICE για διακοπές στην μαγευτική Σέριφο! Μόνο από 89€ για ένα αξέχαστο 3ήμερο / 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων για διαμονή με πρωινό δίπλα στο κύμα, στα υψηλής αισθητικής INDIGO Studios & Apartments, σχεδιασμένα με οδηγό την φυσική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και σύμμαχο το καλό γούστο και την παράδοση.

Που:Σέριφος
Τιμή: €89
Αρχ. Τιμή: €  140




ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ : Exclusive Deal για διακοπές στο μαγευτικό Ρέθυμνο! Mόνο €83 από €194 (-55%) για 2 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων σε Studio με πλούσιο κρητικό πρωινό στο βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής πολυτελές 4* Boutique Hotel Veneto στο κέντρο της παλιάς πόλης.

Που:Ρέθυμνο
Τιμή: €83
Αρχ. Τιμή: €194 





ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:Απολαύστε ένα Μαγευτικό 3ήμερο με Όλες τις Ανέσεις που θα Κάνουν τη Διαμονή σας Ευχάριστη και Ξεχωριστή. Μόνο 59€ για Δύο(2) Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο ή 69€ για Δίχωρο Σπιτάκι για Δύο(2) έως Τέσσερα(4) Άτομα με Πρωινό, στον Ξενώνα Ελατόδασος στον Όμορφο Ταξιάρχη Χαλκιδικής. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 100-120€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 41%

Που:Ταξιάρχης Χαλκιδικής
Τιμή: €59
Αρχ. Τιμή: €100 





ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ: 99€ από 279€ ( Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Σκόπελο, στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ)! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται, ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με μπλε σημαία παραλία της Πανόρμου και μεταφορά από και προς το λιμάνι! Για δύο Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!

Που:Σκόπελος
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  279




ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στη Χαλκιδική, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Bianco Olympico Beach Hotel! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες τις απέραντες παραλίες και την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που: Ορμύλια Χαλκιδικής
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  198




70€ ανά διανυκτέρευση έως 20/7 σε ευρύχωρο studio 36 τ.μ. με πρωινό σε buffet και δωρεάν ένα παιδί έως 5 ετών, από το νεόκτιστο & υψηλών παροχών ξενοδοχειακό συγκρότημα Natura Club στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας!

Που:ΜΕΣΣΗΝΊΑ
Τιμή: €70
Αρχ. Τιμή: €  120




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement