Λάβε μέρος!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ: Διαμονή με άρωμα ανατολής! Από 99€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων, με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, late check out στις 18:00, welcome drinks & Δώρα έκπληξη! Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, στο ANATOLI Oriental Hotel! Αρχική αξία 375€. Έκπτωση έως 73%!!

Που:Αίγινα
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  375

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: Αποδράστε το τριήμερο Αγ. Πνεύματος στην Εύβοια! ΜΟΝΟ 147€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο πολυτελές Αιγαία Hotel στην Κάρυστο Ευβοίας! Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ!

Που:Κάρυστος Εύβοιας
Τιμή: €147
Αρχ. Τιμή: €328 


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ: ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Super Deal για ένα τριήμερο 2 ατόμων στην Villa Constantsia ΜΟΛΙΣ 1 ώρα από την Αθήνα! Μόνο 66€ για ένα τριήμερο - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια στην περιοχή Κάτω Άσσος στην Πελοπόννησο! Συμπεριλαμβάνεται και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Που:Κάτω Άσσος, Πελοπόννησος
Τιμή: €66
Αρχ. Τιμή: €112

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ: Διακοπές στο Κοσμοπολίτικο Νυδρί στη Λευκάδα! MONO 98€ για 2 διανυκτεύσεις 2 ατόμων με πρωϊνό σε μπουφέ στο 3* Palmyra Hotel! Απολαύστε τις μαγευτικές γαλάζιες Θάλασσες, επισκεφτείτε τον μαγευτικό Αγ. Νικήτα, το Πόρτο Kατσίκι, το Κάθισμα και με το καραβι κάντε το γύρω του νησιού!

Που:Λευκάδα
Τιμή: €98
Αρχ. Τιμή: €180 


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Απολαύστε ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων) στη Ρόδο στο πολυτελές Ξενοδοχείο 5* Ρόδος Palace σε δίκλινο με πρωϊνό και βραδυνό (ημιδιατροφή) και θέα Θάλασσα! Τιμή προσφοράς ΜΟΝΟ 150€ με 50% έκπτωση!

Που:Ρόδος
Τιμή: €150
Αρχ. Τιμή: €300 


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement