Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Μαγευτικό 3ήμερο στο νησί του ηφαιστείου και των μύθων... 140€ για 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ή 168€ για 2 διανυκτερεύσεις σε σουίτα, στο νεόκτιστο κατάλυμα 4 αστέρων IRIGέNEIA HOTEL, στην Περίσσα Σαντορίνης! Θαυμάστε από κοντά το νησί με τις ερωτικές παραλίες και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα...

Που:Σαντορίνη
Τιμή: €140
Αρχ. Τιμή: €  

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟ: Για όλο το καλοκαίρι!!! 160€ διαμονή για 4ημέρες ή 240€ για 7ημέρες από 2 έως 5 άτομα, από τα Alexandros Apartments, στην Παροικιά της Πάρου - έκπτωση έως 50%. Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και απολαύστε το νησί με τα κρυστάλλινα νερά και την παραδοσιακή κυκλαδίτικη όψη...

Που:Πάρος
Τιμή: Από €160
Αρχ. Τιμή: €  

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Καλοκαιρινή απόδραση στα καταγάλανα νερά του Πλαταμώνα! 3 ημέρες σε double room για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό και late check out στο πολυτελές Olympus Thea Hotel, μόνο 119€!

Που: Πλαταμώνας
Τιμή: €119
Αρχ. Τιμή: €  165

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ: Απόδραση στη γραφική Μαραθόπολη Μεσσηνίας με θέα το αιώνιο γαλάζιο του Ιόνιου Πελάγους! 3 ημέρες σε double room για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό και late check out στο Artina Hotel, μόνο 109€!

Που:Μαραθόπολη Μεσσηνίας
Τιμή: €109
Αρχ. Τιμή: €  160

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΛΟ: Απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο στην υπέροχη χρυσή αμμουδιά του Τολού στο Ναύπλιο! 3 ημέρες σε double room για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό και late check out στο Flisvos Royal Hotel, μόνο 112€!

Που:Τολό
Τιμή: €112
Αρχ. Τιμή: €  160

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement