Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ: 99€ από 200€ (Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα, σε Superior δωμάτιο με πρωινό, στον Οικολογικό Ξενώνα ΤΑΛΕΤΟΝ, στους πρόποδες του Ταϋγέτου στη Λακωνία, 15 λεπτά από τη Σπάρτη! Προσφέρεται 1 μπουκάλι Κρασί βιολογικής καλλιέργειας για καλωσόρισμα! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν! Δηλαδή 4 γεμάτες ημέρες!!!

Που:Ταύγετος
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  200

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Mouzaki Palace Hotel & Spa: 199€ από 400€ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Μουζάκι Καρδίτσας! Απολαύστε στο Κέντρο Ευεξίας Αφροδίτη Spa, 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 30 λεπτών, 1 θαλάσσια απολέπιση διάρκειας 30 λεπτών σε όλο το σώμα με ανόργανα άλατα και βιταμίνες και 1 περιποίηση προσώπου 40 λεπτών για θρέψη και ανανέωση! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna και του Γυμναστηρίου και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για 2 παιδιά έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας!

Που:Μουζάκι
Τιμή: €199
Αρχ. Τιμή: €  400

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ: Βενετία…ένα αξέχαστο ταξίδι στην πόλη των Δόγηδων! 4 ημέρες σε Double room με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 550€ / το άτομο!

Που:Βενετία
Τιμή: €550
Αρχ. Τιμή: €1100

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κάιρο, η πόλη των 100 μιναρέδων! 4 ημέρες σε Double room με θέα τις πυραμίδες της Γκίζας, πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 385€ / το άτομο!

Που:Καϊρο
Τιμή: €385
Αρχ. Τιμή: €770 


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Ανακαλύψτε την ψυχή της ορεινής Ελλάδας, το Καρπενήσι! 3 ημέρες σε double room με τζάκι για 2 άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, γεύμα και late check out στον παραδοσιακό ξενώνα Εν Αμπάραις, μόνο 130€!

Που:Καρπενήσι
Τιμή: €130
Αρχ. Τιμή: €  230

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement