Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: 199€ από 400€ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στον Βόλο! Παρέχεται Welcome Drink στο Yacht Club του ξενοδοχείου και ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Dream Way Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του πλήρως εξοπλισμένου Fitness Centre! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας!

Που:Βόλος
Τιμή: €199
Αρχ. Τιμή: €  400

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: 99€ από 230€ (Έκπτωση 57%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 άτομα στο Ναύπλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με υλικά για πρωινό, στο Κτήμα Δάφνες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαλαρώστε και απολαύστε την ομορφιά του Ναυπλίου για 3 γεμάτες ημέρες!!!

Που:Ναύπλιο
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €  230

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ139€ από 295€ (Έκπτωση 53%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και πρωινό στα Ζαγοροχώρια, στον παραδοσιακό Ξενώνα Πρίμουλα! Προσφέρεται τσίπουρο και γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα, καθώς και 1 Βραδινό Γεύμα! Παρέχεται πεζοπορική διαδρομή (trekking) ΚΑΙ για τα 2 άτομα με συνοδό, στα ονομαστά τοξωτά γεφύρια των Κήπων! Για 1 παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση δωρεάν, με πρωινό! Ξεκουραστείτε και απολαύστε τον πανέμορφο λιθόκτιστο οικισμό!!

Που:Ζαγοροχώρια
Τιμή: €139
Αρχ. Τιμή: €295 


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement