Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ! 169€ από €340 (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Μεσημεριανό ή Βραδινό) στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa στο Καϊμακτσαλάν, που σύμφωνα με τα βραβεία κοινού του Conde Nast Traveller ψηφίστηκε 1o στην κατηγορία Mountain Retreat και 7o στο Top 50 Ξενοδοχείων στην Ελλάδα!!! Παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 25 λεπτών το καθένα και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε τρεις ημέρες σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!!

Πού: Καιμάκσταλαν

Τιμή: €169
Αρχ. Τιμή: €340

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ! 99€ για μία 3ήμερη πολυτελή απόδραση 2 ατόμων στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια με ατμοσφαιρική διαμονή (2 βράδια) σε σουίτα με τζάκι, δωρεάν ξύλα, πλούσιο πρωινό μπουφέ με παραδοσιακές πίτες και άλλες τοπικές γεύσεις και ½ κιλό ντόπιο κρασί για καλωσόρισμα στο οικογενειακό παραδοσιακό κατάλυμα “Ξενώνας Λαδιάς” στο Μονοδένδρι Ζαγορίου, αρχικής αξίας 200€ - Έκπτωση 61%

Πόλη: Ζαγοροχώρια
Τιμή: 99€
Αρχική Τιμή: 200€


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ! Ταξιδέψτε σ’ έναν από τους ομορφότερους ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας, το Καϊμακτσαλάν! 3ήμερο για 2 άτομα σε double room με τζάκι και υδρομασάζ, πρωινό καθώς και ξύλα για το τζάκι στον παραδοσιακό ξενώνα Τσεγάνη, μόνο 94.50€!

ksenwnas-2
Πόλη: Καιμάκτσαλαν
Τιμή: € 94,50
Αρχ. Τιμή: € 178

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

SKI PASS ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Λιώστε στο χιόνι και τη διασκέδαση μόνο με 7€! Ημερήσιο Ski Pass ενός ατόμου για όλα τα lift του Χιονοδρομικού Κέντρου Snow Motion Καϊμακτσαλάν και γευματίστε με επιπλέον έκπτωση 15% στο εστιατόριο του χιονοδρομικού!


kaimaktsalan3Πόλη: Καιμάκτσαλαν
Τιμή: € 7
Αρχ. Τιμή: € 15

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ! 155€ για δύο μαγευτικές διανυκτερεύσεις σε Superior δωμάτιο με πρωινό και Welcome Drink, στο πετρόχτιστο Εmotions Country Resort στο Καρπενήσι, αρχικής αξίας 310€.

Πόλη: Καρπενήσι

Τιμή: 155.00€
Αρχική Τιμή: 310.00€


ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΚΔΡΟΜΗ - ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ! 119€ από 240€ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και πρωινό στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξή σας και δωρεάν ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!

ΠΟΥ: Ορεινή Ναυπακτία
Τιμή: €119
Αρχ. Τιμή: €240

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Ιωάννινα: 69€ για ένα τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων 2 ατόμων σε διαμέρισμα 40τ.μ. στο Ξενοδοχείο Ellopia Point, στην περιοχή Πεδινή μόλις 9 χλμ. από το κέντρο των Ιωαννίνων! Απολαύστε την σύγχρονη πόλη, από τη θρυλική λίμνη Παμβώτιδας και το παραδοσιακό Κάστρο, έως το επιβλητικό Φαράγγι του Βίκου και τα ξακουστά Ζαγοροχώρια. Αξία 130€ - Έκπτωση 47%.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement