ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! - Συμπληρώστε τη Φόρμα -
Advertisement

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ! 59€ από 120€ (Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα στoυς Δελφούς, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ, στο Varonos Hotel! Παρέχεται 1 φιάλη τοπικού οίνου για το καλωσόρισμα! Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!

Που: Δελφοί
Τιμή: € 59
Αρχ. Τιμή: € 120

ΕΛΗΞΕ!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ!
- 90€ από 220€ (Έκπτωση 59%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε δίκλινο Standard δωμάτιο με πρωινό στο 4 αστέρων Anemolia Resort & Conference Hotel στην Αράχωβα! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00, Late check out στις 18:00 και δωρεάν χρήση της σάουνας και της πισίνας για κάθε ημέρα διαμονής!
H προσφορά ισχύει για όλο το Καλοκαίρι!

- 59€ από 120€ (Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα για όλο τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, στο Parnassos Hotel στους Δελφούς σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη! Για 1 παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ.. Τουριστικά Γραφεία - Εκδρομές: TravelPlan.gr, ΚeyΤours.gr, ΤravelPlanet24.gr, Petas.gr, Εισιτήρια - Εταιρείες - Σύγκριση: AirTickets.gr, ΑegeanΑir.com, ScyPicker.gr, Ferries-Booking.com, Κουπόνια - Deals: Εkdromi.gr, Τouristorama.gr, Trivago.com, ΑllΑboutHotels.com, Ενοικίαση Αυτοκινήτων παντού: Κosmos-rent-a-car